• 瀏覽: 1,644
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
1.其實都係想近bigC CentralWord 嘅酒店有乜好介紹? 最好四星級啦!! 包早餐自助餐。。

其實我父母 一年都去三四次泰國 但都係跟團 …今次想試下自己自由行。。
2.我聽過話炳嫂可以幫你book車落芭提雅 但 大家覺得去算唔算抵呢?
3. 芭提雅woodland hotel &resort pattaya 兩年前住過 唔知而家大家覺得點 可唔可以俾啲意見呢?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
1.CentralWord  附近好多選擇~
Centara Watergate Pavillion
Novotel Bangkok Platinum Pratunam
The Berkeley Hotel Pratunam
呢幾間都系4星~
2.炳嫂BOOK 都都OK既~ 價錢吾算貴, 勝在同聲同氣, 容易溝通
3.Woodland hotel &resort pattaya 超舊啦~ 芭提雅新開左好多新酒店,可以TRYTRY.

引用:
原帖由 出入粗俗的豬豬 於 2020-1-15 01:19 PM 發表

1.CentralWord  附近好多選擇~
Centara Watergate Pavillion
Novotel Bangkok Platinum Pratunam
The Berkeley Hotel Pratunam
呢幾間都系4星~
2.炳嫂BOOK 都都OK既~ 價錢吾算貴, 勝在同聲同氣, 容易溝通
3.Woodland hotel &resort pattaya 超 ...
芭堤雅有冇啲咩好介紹酒店? 又唔係太貴呢。。。

回覆 引用 TOP

PATTAYA 呢幾間都幾好, 夠新

Grande Centre Point Pattaya - 市中心新酒店 - 5星
Siam At Siam Design Hotel Pattaya - 市中心 4星
Mercure Pattaya Ocean Resort  - 市中心 4星

引用:
原帖由 出入粗俗的豬豬 於 2020-1-16 12:56 PM 發表

PATTAYA 呢幾間都幾好, 夠新

Grande Centre Point Pattaya - 市中心新酒店 - 5星
Siam At Siam Design Hotel Pattaya - 市中心 4星
Mercure Pattaya Ocean Resort  - 市中心 4星
我啱啱上網睇過 第一間grande Centre Point 計埋稅項同早餐收費 都要過千蚊一晚

引用:
原帖由 商界女生 於 2020-1-16 13:07 發表

我啱啱上網睇過 第一間grande Centre Point 計埋稅項同早餐收費 都要過千蚊一晚
grande Centre Point係芭提雅北,隔離係terminal 21,有shopping mall,food court。對面有massage 店。兩排車車站。5星酒店,收費過千,我住過,覺得OK。
係芭提雅而家有好多酒店,兩星或三星都有二/三百港紙一晚既。舊年我朋友住過一間4星酒店,係soi 10,約260港紙一晚。我去睇過,不錯,但舊啲。
三百幾/四百蚊一晚5星,你可以參考下,南部Royal twin Palace. 近柄嫂同南部步行街。同樣,舊啲。

笑看天下一雲湧, 淡薄名利兩手空!
好運自會四面來, 安居樂業八方通!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界女生 於 2020-1-16 13:07 發表

呢3間酒店我都住過,Grande Center Point 房最大,最新,最方便,連早餐要$1100-1200.Mercure 最平房最細,要行一小段路出大街,大概$500唔連早餐。Siam@Siam 我依家住緊,房大小ok,酒店比較有設計感,老人家未必喜歡,位置係大街,對面就big c,連早餐大概$800,早餐都ok,周圍買嘢食嘢都好方便。

引用:
原帖由 arthursam 於 2020-1-16 10:23 PM 發表

呢3間酒店我都住過,Grande Center Point 房最大,最新,最方便,連早餐要$1100-1200.Mercure 最平房最細,要行一小段路出大街,大概$500唔連早餐。Siam@Siam 我依家住緊,房大小ok,酒店比較有設計感,老人家未必喜歡,位置係大街,對面就big c,連早餐大概$800,早餐都ok,周圍買嘢食嘢都好方便。 ...
方便影幾張 酒店房間 相睇下嗎?

引用:
原帖由 商界女生 於 2020-1-17 00:45 發表

方便影幾張 酒店房間 相睇下嗎?
有興趣妳就上酒店網或官網睇吓,大把相比妳睇,同現場差别不大。今日已check out,依家坐緊車去曼谷,我就住咗4晚,設施同環境好合我嘅要求,CP值晤錯。5月我會再住。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #泰國 #酒店
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]