• 瀏覽: 1,114
  • 回覆: 12

除左之前嘅Trade-in優惠
今週官方Online Store仲有限時優惠
大家只需要輸入優惠碼: Happy2020
就可以享受到今次優惠

Xbox One X - HK$2,937起 (七六折)
Xbox One S - HK$1,833起 (七八折)

熱賣及精選
睇嚟新機真係好快會出。

請問隨機送嗰一個月pass 可以直接加落現有account, 定要等而家嗰啲用晒先可以入呀?

~ 小寶 X 肥仔啦啦啦跟住走6週年 ~
引用:
原帖由 pplusc 於 2020-1-13 09:52 PM 發表

請問隨機送嗰一個月pass 可以直接加落現有account, 定要等而家嗰啲用晒先可以入呀?
可以直接加落帳戶
最多36個月

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2020-1-13 08:53 PM 發表

睇嚟新機真係好快會出。

次世代主機Xbox Series X
暫定Holiday 2020推出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2020-1-14 09:33 AM 發表

可以直接加落帳戶
最多36個月
Oic 即係只要我唔係爆哂36個月就得啦~thanks

引用:
原帖由 pplusc 於 2020-1-14 11:17 AM 發表

Oic 即係只要我唔係爆哂36個月就得啦~thanks

最多36個月
同金會員一樣

回覆 引用 TOP

好抵玩喎

北區踩'早中下'車可找我,birdy是上唔到30kmh的
引用:
原帖由 ps3 於 2020-1-14 03:31 PM 發表

好抵玩喎
係~
可以享受到真正4K遊戲體驗

回覆 引用 TOP

無知一問,買新xbox x 有冇包埋hdmi線同手制叉電架?

引用:
原帖由 pplusc 於 2020-1-15 09:27 AM 發表

無知一問,買新xbox x 有冇包埋hdmi線同手制叉電架?
跟機有送HDMI線
至於手掣叉電架
就可以按個人需要額外選購

回覆 引用 TOP

等新機啦

引用:
原帖由 chiwing1028 於 2020-1-16 09:16 AM 發表

等新機啦

不過官方早前已表示
Xbox One仍然可以玩到Xbox Game Studios
頭兩年為新機開發嘅次世代遊戲
包括Halo最新作 - Halo Infinite

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28810672&extra=page%3D1

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]