• 瀏覽: 4,404
  • 回覆: 35
可愛單核champ,你個kd走去宇宙勇組四核champ,同可愛有得比?

熱賣及精選
講真KD真係唔夠KL來
我指心計
KD個人其實比較直率同單純
KL就..哈哈哈

回覆 引用 TOP

講真KD真係唔夠KL來
我指心計
KD個人其實比較直率同單純
KL就..哈哈哈

回覆 引用 TOP

其實kd自己都超越咗lbj, 只係佢自己冇為意

可愛都叫單核championship???冇可愛既速龍係東岸強隊....唔係有LBJ...速龍老早入左final...

懂得入場是9品

懂得出場是1品
KD 點都強過KL....

懂得入場是9品

懂得出場是1品

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 干炒牛股 於 2020-1-13 03:30 PM 發表

其實kd自己都超越咗lbj, 只係佢自己冇為意
LBJ>KD>KL. KL好似今日職業生涯先拿9000分。一萬分都沒過。KD已過二萬,LBJ已過三萬。

咁多野講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-1-13 02:26 PM 發表

可愛單核champ,你個kd走去宇宙勇組四核champ,同可愛有得比?
懦夫邊忽可愛

五毛特徵 : 1。在港大多上年紀的老坑,阿伯 2。來自內地,澳門,吉隆坡,大馬被中共洗腦的年輕一輩子,牠們毫無腦袋,天生奴隸,領導給屎吃,一樣照單全收
心機卡單核拿冠??總決有幾場打得一坨屎。

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2020-1-13 05:28 PM 發表

可愛都叫單核championship???冇可愛既速龍係東岸強隊....唔係有LBJ...速龍老早入左final...
可愛的價值就係攞總冠軍, 對佢來講常規賽又唔駛太摶,又唔駛再證明乜野,佢都有幾隻冠軍指環

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2020-1-13 05:28 PM 發表

如果冇 Lin仔幫手, 速龍冇可能入到 final...莫講話 champ~

引用:
原帖由 flopman 於 2020-1-13 11:01 PM 發表

如果冇 Lin仔幫手, 速龍冇可能入到 final...莫講話 champ~
又係喔\

/

回覆 引用 TOP

唔准你咁樣話沾屎!
引用:
原帖由 樹上純情的P圖 於 2020-1-13 19:06 發表

懦夫邊忽可愛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]