• 瀏覽: 3,255
  • 回覆: 26
  • 追帖: 2
求賜教,全新的話,哪一架較適合?

不太介意油耗,每日要用車。謝謝大家意見。

回覆 引用 TOP

精選汽車
我自己覺得NX300就會耐用啲,而內櫳亦精緻啲同靜啲,乘客會舒服啲。
而X3嘅操控及駕駛感會好啲。
早排我好鍾情NX300,呢排再俾我揀會揀X3
純粹個人感覺,各師兄不喜勿插。謝謝。

回覆 引用 TOP

NX300 一定耐用
但個款已經2014/2015年
冇乜大改
X3 起碼新少少
等埋FL GLC300 又得

回覆 引用 TOP

我自己覺得NX300就會耐用啲,而內櫳亦精緻啲同靜啲,乘客會舒服啲。

對唔住,一更新又出一個相同嘅留言。

耐用一定NX300,但SUV買前驅過唔到自己,X3係4驅。

回覆 引用 TOP

樓主是否介意nx可能今、明年大改款?

X3吧,NX感觉还是太平庸除了外形

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dream_workshop 於 2020-1-14 01:44 PM 發表

樓主是否介意nx可能今、明年大改款?
不太介意。只想找架性價比較高的車子。

回覆 引用 TOP

日系同德系,兩樣野

回覆 引用 TOP

既然日日用, 建議NX300.

棄我去者,昨日之日不可留。亂我心者,今日之日多煩憂。
師兄,去showroom試坐過體驗吓未?

引用:
原帖由 PerfectStorm 於 2020-1-14 09:15 PM 發表

既然日日用, 建議NX300.
無錯,都係既。NX300 應該較耐用,少啲野整。

就算前轆車都次要。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MonchhichiChan 於 2020-1-14 09:21 PM 發表

師兄,去showroom試坐過體驗吓未?
Thx c hing
Will go kln bay to try and have exposure

回覆 引用 TOP

兩架都去試吓先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MonchhichiChan 於 2020-1-13 09:04 PM 發表

對唔住,一更新又出一個相同嘅留言。 ...
日本車比較reliable

回覆 引用 TOP

主題標籤 #bmw #寶馬
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]