• 瀏覽: 8,332
  • 回覆: 17
有咩酒店好推介

回覆 引用 TOP

睇你想住古城區定尼曼區?

回覆 引用 TOP

Budget 幾多都好重要

論事 - 耀文
分身討論要安份
廣告打手萬人憎
洗版灌水不能過
討論對事不對人

斷章 - 卞之琳
你站在橋上看風景
看風景的人在樓上看你
明月裝飾了你的窗子
你裝飾了別人的夢

回覆 引用 TOP

我上次去住過Shangri La,
下次去應該會住Le Meridien.
太方便,係正夜市度

Cabbages & Condoms

回覆 引用 TOP

我個人認為清邁好多酒店,但景觀點散,如果可租電單車, 可以話係任我行

回覆 引用 TOP

劉德華(門徒)住那間囉。但也很遠離市區。

引用:
原帖由 油站活潑的水管 於 2020-4-12 04:16 PM 發表

劉德華(門徒)住那間囉。但也很遠離市區。
我都記得一入出有個大水池,,,,上次住過一個BNB獨立屋,真係唔錯,但開出開入要20-30分鐘,同埋D交通燈成10分鐘先轉一次,可以住一兩晚,

南謨僧伽吒經
一切有為法,如夢幻泡影
引用:
原帖由 300647000 於 2020-4-13 02:12 AM 發表

我都記得一入出有個大水池,,,,上次住過一個BNB獨立屋,真係唔錯,但開出開入要20-30分鐘,同埋D交通燈成10分鐘先轉一次,可以住一兩晚,
交通燈10分鐘轉一次,有無咁誇張?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-5-5 09:40 AM 發表

交通燈10分鐘轉一次,有無咁誇張?
google map 紅色位全部都係交通燈, 我幾乎想除抵個頭盔抖抖氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ThE_TrUe5566 於 2020-1-14 01:57 PM 發表

我上次去住過Shangri La,
下次去應該會住Le Meridien.
太方便,係正夜市度
X2

引用:
原帖由 青山院友大癲 於 2020-5-14 06:16 PM 發表

X2
我3月已經住左清邁&清萊Le meridien🥰
超正

回覆 引用 TOP

上次住過北國之宮,d 房好大好靚
個人覺得去正,係交通出入要call 車,同附近行唔到7-11,配套差d😅😅

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
主題標籤 #酒店
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]