• 瀏覽: 6,635
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 白胡子 於 2020-1-14 00:26 發表

https://www.youtube.com/watch?v=sF4gBb9Lllo
1:11

我平時都唔會點覆你 始終老會員 我會尊重少少
但依球好明顯係技術犯規啦丫哥 點會係收山腳
自己睇1:11秒
華維迪從後 左腳掃莫拉塔左腳側 > 再右腳掃莫拉塔右腳側
依球波點踢都唔撚痛啦丫哥你有冇踢過波ga

總結 依球唔落剷就真係超級on鳩仔 115分鐘  ...
佢為反而反啫🤫

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 白胡子 於 2020-1-14 12:26 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=sF4gBb9Lllo
1:11

我平時都唔會點覆你 始終老會員 我會尊重少少
但依球好明顯係技術犯規啦丫哥 點會係收山腳
自己睇1:11秒
華維迪從後 左腳掃莫拉塔左腳側 > 再右腳掃莫拉塔右腳側
依球波點踢都唔撚痛啦丫哥你有冇踢過波ga

總結 依球唔落剷就真係超級on鳩仔 115分鐘  ...
估唔到皇馬對前皇馬球員下甘重手

引用:
原帖由 yhakk 於 2020-1-13 09:45 PM 發表

又唔係未試過,有咩咁出奇?
呢樣真,前年歐聯決菜頭30分鐘被利記壓到半場都過唔到,知道沙拿係核心咪。。。結果沙拿一傷出,場上形勢即刻逆轉。呢場加時輸得又係咁

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時!

朱廣權贊C羅:從太空望向地球唯一能看到的球員!

飛翔的葡萄牙人——C喬丹!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-1-14 07:12 AM 發表

費達歷高華維迪2016年離開祖家烏拉圭加入皇馬青訓,2018/19賽季從拉科魯尼亞外借收回,得到主帥施丹的重用,此子今個球季爭取到更多正選上陣機會,收穫了2個聯賽入球。

都冇合作過,話之你

一隊茅,一隊演技,西甲雙雄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2020-1-14 07:18 AM 發表

費達歷高華維迪2016年離開祖家烏拉圭加入皇馬青訓,2018/19賽季從拉科魯尼亞外借收回,得到主帥施丹的重用,此子今個球季爭取到更多正選上陣機會,收穫了2個聯賽入球。

都冇合作過,話之你 ...
前巴塞球員拖肥高美斯斷腳,巴迷割晒蓆添啦

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-1-13 06:58 PM 發表

梅西拳王上身收山拳都無事啦,仲有罰球入添
周星馳上身, 係你o勒光頭黃

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽

三T        5 場    1 童話 + 5 戰鬥英雄 +
           10 隨我來
6 場    4 英明神駒 + 6 超趣 +
           11 勁加加
7 場    6 爪皇烈焰 + 10 事必獲利 +
           12 大眾勁駒 $10
$10.00        $140,206.00
人地都攞左紅牌 仲想點 
施蒙尼都無話啲乜 仲話換轉第二個都會咁做 

有人成日貓哭老鼠假慈悲 你見過有佛呢頭同人講道理 轉頭就消費殘疾人士??唔好講笑啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港幣四十萬 於 2020-1-13 08:43 PM 發表

只怪前鋒跑得太慢, 甘都比後衛追到, 換著C朗,美斯,後面食風啦
蘇斯克查係前鋒黎架🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-1-14 08:51 AM 發表

前巴塞球員拖肥高美斯斷腳,巴迷割晒蓆添啦
孫興民踢巴塞?  定拖肥對巴塞? 好奇了解一下😮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2020-1-13 07:28 PM 發表

最好笑係要揾蘇牙攞紅牌個次來比
真係唔知醜
踢呢類暴力足球
攞咩冠軍都唔會受人尊重
我乜都見唔到

附件

74896289_10156401506240064_6342026985052569600_n.jpg(59.47 KB)

2020-1-14 10:26 AM

有人成日貓哭老鼠假慈悲 你見過有佛呢頭同人講道理 轉頭就消費殘疾人士??唔好講笑啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-1-14 07:12 AM 發表

你真係完全唔識波 講多都晒口水
依球都叫收山腳落腳重既話
不如轉行打乒乓波

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]