• 瀏覽: 6,552
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
講真 超級盃姐 ,果球前皇馬球員摩拉達單刀 現任皇馬球員果下真係收得山。

我覺得這種危險既出腳 一定要重罰 真係可大可小!

熱賣及精選
完全係有意踢人, 動作非常危險
應該要罰停賽3個月以上
如果唔係, 個個都咁做搏一搏點算

提示: 違規內容已被屏蔽
照我話,如果被踢傷球員,半年踢唔到,踢人嗰個,就停半年,一年踢唔到,就停一年,咁先公道😳

走甩左...好大獲😏

皇馬波 茅躉多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-1-13 06:27 PM 發表

講真 超級盃姐 ,果球前皇馬球員摩拉達單刀 現任皇馬球員果下真係收得山。

我覺得這種危險既出腳 一定要重罰 真係可大可小!

梅西拳王上身收山拳都無事啦,仲有罰球入添

附件

20190503_292161be871b7ee2e05chF4RCmo2q07b.gif(981.02 KB)

2020-1-13 06:58 PM

仲記得當年蘇斯克查又係咁樣技術犯規阻單刀 之後直紅
獲得全場紅魔迷拍手歡呼

引用:
原帖由 vincenzostanley 於 2020-1-13 07:00 PM 發表

獲得全場紅魔迷拍手歡呼
皇馬係超技術犯規喎

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2020-1-13 07:02 PM 發表

皇馬係超技術犯規喎
https://youtu.be/1waQJ3dC5ro

引用:
原帖由 vincenzostanley 於 2020-1-13 07:05 PM 發表

https://youtu.be/1waQJ3dC5ro
跑太快跣腳姐

引用:
原帖由 vincenzostanley 於 2020-1-13 07:00 PM 發表

獲得全場紅魔迷拍手歡呼
米老吹

單刀後剷波係技術犯規,有隊友包抄瞄腳剷係超技術犯規。兩種後剷目標唔一樣

回覆 引用 TOP

龍門係門神古圖爾斯把關阿,單刀個個係莫拉達阿,2件事加埋就係唔入!洗鬼戰術紅牌收人山咩,懶醒,而家為左贏波被世人唾罵,21碎仔,幾時先捱到退休

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時!

朱廣權贊C羅:從太空望向地球唯一能看到的球員!

飛翔的葡萄牙人——C喬丹!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alarm 於 2020-1-13 06:55 PM 發表

照我話,如果被踢傷球員,半年踢唔到,踢人嗰個,就停半年,一年踢唔到,就停一年,咁先公道😳
停菜半年咪益左佢?  

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時!

朱廣權贊C羅:從太空望向地球唯一能看到的球員!

飛翔的葡萄牙人——C喬丹!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]