• 瀏覽: 10,660
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
排咗幾個月都冇聲氣,唯有膽粗粗走去食炒買水貨。上個月有隻$239000唔買,今個月就要俾$245000。好彩12月先Date, 今日上14樓免費換埋錶帶。哩隻朱古力真心鐘意,每次出去問AD都係答冇,另願食小炒即買,可以帶新錶過年。

精選汽車
唔買2手?

正呀,我都鍾意新款多D,我唔鍾意舊款D數字

引用:
原帖由 後天巨大的老闆 於 2020-1-13 08:47 PM 發表

唔買2手?
C-hing,新朱古力面唔多見有二手,同埋一心要全新,美中不足係張卡唔係自己名

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-1-13 09:19 PM 發表

正呀,我都鍾意新款多D,我唔鍾意舊款D數字
舊款唔太過電,出咗咁耐都冇意欲買,哩隻一出已經想買。奈何唔係VIP又唔識人,排又排唔到,只可買水

引用:
原帖由 RKC2012 於 2020-1-13 08:42 PM 發表

排咗幾個月都冇聲氣,唯有膽粗粗走去食炒買水貨。上個月有隻$239000唔買,今個月就要俾$245000。好彩12月先Date, 今日上14樓免費換埋錶帶。哩隻朱古力真心鐘意,每次出去問AD都係答冇,另願食小炒即買,可以帶新錶過年。

...
同意,無止境的排,排到你又唔係果個價錢,倒不如比人食,快快趣買隻鐘意嘅,條數差不多。

師兄,245000 都吾算炒得你金啦。我睇過 白金,玫瑰金,金 己是24xxxx 二手

引用:
原帖由 HKGSGN 於 2020-1-13 09:39 PM 發表

同意,無止境的排,排到你又唔係果個價錢,倒不如比人食,快快趣買隻鐘意嘅,條數差不多。
其實我之前都係想正價買行貨,不過每次出去問都係冇貨,過咗幾個月先死心😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風幼小的美媚 於 2020-1-13 09:40 PM 發表

師兄,245000 都吾算炒得你金啦。我睇過 白金,玫瑰金,金 己是24xxxx 二手
係呀,仲要Date咗三個星期,所以見到即刻去銀行攞現金買。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RKC2012 於 2020-1-13 09:37 PM 發表

舊款唔太過電,出咗咁耐都冇意欲買,哩隻一出已經想買。奈何唔係VIP又唔識人,排又排唔到,只可買水
我現時都係得隻66,儲緊錢準備入手第二隻,目標係116518陶瓷圈PAUL NEWMAN

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-1-13 10:49 PM 發表

我現時都係得隻66,儲緊錢準備入手第二隻,目標係116518陶瓷圈PAUL NEWMAN
Paul Newman 都係好嘢,我都鐘意黑面紅針,之前都有諗過,不過上咗手又唔太過電同埋我老婆話我帶唔到黃金😭,之後就一心一意買新朱古力面

引用:
原帖由 RKC2012 於 2020-1-13 10:58 PM 發表

Paul Newman 都係好嘢,我都鐘意黑面紅針,之前都有諗過,不過上咗手又唔太過電同埋我老婆話我帶唔到黃金😭,之後就一心一意買新朱古力面
你老婆英明👏🏻👏🏻👏🏻朱古力正好多🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RKC2012 於 2020-1-13 10:58 PM 發表

我都係諗住買膠帶咋,因為全金仲要貴多幾萬

引用:
原帖由 RKC2012 於 2020-1-13 09:33 PM 發表

C-hing,新朱古力面唔多見有二手,同埋一心要全新,美中不足係張卡唔係自己名
張咭不是自己名其實都係二手。

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-1-13 11:33 PM 發表

我都係諗住買膠帶咋,因為全金仲要貴多幾萬
全金其實都幾墜手,膠帶舒服啲,同埋我鐘陶瓷圈多啲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]