• 瀏覽: 2,966
  • 回覆: 30
饅魚飯好味!
熱賣及精選
又可以係SONY蜘蛛宇宙 又可以係迪迪尼MCU??????

饅魚飯好味!

回覆 引用 TOP

中文預告有個留言好正
最後:蝙蝠俠和小丑

回覆 引用 TOP

Michael Keaton應該會做翻Spiderman入面既垃圾佬Vulture

回覆 引用 TOP

呢個係杜比版蜘蛛俠?定係只係相似

引用:
原帖由 sinhotang 於 2020-1-14 09:20 AM 發表

彩蛋姐

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

SONY既野...............完全無再期望

有一個畫面好似好型既閃光, ................相信成套片可能就係出呢一次
估計成套片大量時間就係實驗室/黑馬馬畫面, 不斷講D無謂對白

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

對SONY都無咩期望
希望唔好拍爛

回覆 引用 TOP

推測可能試水溫 測試個反應如何 加可能逼迪迪尼就範????????
再加上隻蜘蛛係舊版 得既話就換返新果個....
如果唔得 咩禿鷹 蜘蛛仔背景 全部Cut哂佢 可能咁樣 純粹9估.......

引用:
原帖由 sinhotang 於 2020-1-14 09:20 AM 發表

饅魚飯好味!

回覆 引用 TOP

你地叫Morbius,中文咩名

回覆 引用 TOP

呢類花錢大製作,應該兩年以前毒魔收得就籌備拍
幾個月前至傾掂數? 咁快就可以生出一套蜘蛛宇宙戲?

回覆 引用 TOP

睇左 女主角死得慘 俾男主角失控扭斷頸  第二集男主角類似回到過去 60年代既故事 最後有兩個彩蛋

回覆 引用 TOP

很精彩的预告,期待正片

回覆 引用 TOP

希望唔好拍爛片!

回覆 引用 TOP

期待jared leto 既演技

提示:支持鍵盤翻頁左 右