• 瀏覽: 11,896
  • 回覆: 79
睇嚟要娶五、六太沖喜一下。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2020-1-14 02:43 PM 發表

對一個無自理能力的人來講你番祝福其實係一種咀咒……
咁要點講?

何生係個愛國,有風骨嘅商人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lbxz999 於 2020-1-14 09:01 AM 發表

根據港媒報道,1月11日晚, 賭王何鴻燊嘅三太陳婉珍和四太梁安琪先後現身醫院睇望賭王。但與之前唔同嘅系,四太梁安琪一改往日愛墟撼嘅性格,並冇接受記者嘅采訪,而系表情十分嚴肅嘅走進病房,因此導致外界紛紛估測系唔系98歲賭王何鴻燊嘅病情突然惡化?其實喺此之前,就曾有有知情人爆料稱,賭王何鴻燊至今已經留院觀察將近5個月了,甚至還一度傳出賭王連月依靠打續腦針嚟維持生命體征。之不過,對於外界嘅呢種傳聞,四太 ...
R.I.

回覆 引用 TOP

賭王身家都分妥當晒,可以安心啦。

做人一定要懂得感恩.............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續自我的筍盤 於 2020-1-14 11:26 AM 發表

都要想着遺產點分配。
一早傾掂數,你哋放心啦

lukluk

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續自我的筍盤 於 2020-1-14 11:26 AM 發表

都要想着遺產點分配。
分晒好耐啦!

回覆 引用 TOP

至少99

回覆 引用 TOP

如果唔係咁有錢已經死咗好耐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lbxz999 於 2020-1-14 09:01 AM 發表

根據港媒報道,1月11日晚, 賭王何鴻燊嘅三太陳婉珍和四太梁安琪先後現身醫院睇望賭王。但與之前唔同嘅系,四太梁安琪一改往日愛墟撼嘅性格,並冇接受記者嘅采訪,而系表情十分嚴肅嘅走進病房,因此導致外界紛紛估測系唔系98歲賭王何鴻燊嘅病情突然惡化?其實喺此之前,就曾有有知情人爆料稱,賭王何鴻燊至今已經留院觀察將近5個月了,甚至還一度傳出賭王連月依靠打續腦針嚟維持生命體征。之不過,對於外界嘅呢種傳聞,四太 ...
香港人平均只有84歲命,佢已賺咗14年了

回覆 引用 TOP

何生好叻㗎啦

回覆 引用 TOP

都咁耐囉,應該分好晒身家!現在係邊房赢緊?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]