• 瀏覽: 6,348
  • 回覆: 106
  • 追帖: 2
未見一隊波 在西甲榜首之下會炒領隊

我非常不滿巴塞主席, 要求佢立即下台

雖然巴塞表現唔理想 但根本不是領隊能解決的問題

中場控制力不足是球員質素問題 邊有甘多沙維小白?

中場斷攬導致後防混亂, 這任何領隊都不能解決

前面早幾年留美斯賣尼馬先係最大問題,  這令巴塞只可以繼續圍繞美斯去建設,結果是青黃不接。

巴塞甘被亂搞 唔死都難 玩完!

熱賣及精選
難得揾到個咁好嘅藉口
如果依家唔炒
到季尾贏西甲時就更不合理

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2020-1-14 09:12 AM 發表

難得揾到個咁好嘅藉口
如果依家唔炒
到季尾贏西甲時就更不合理
贏西甲咪好

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-1-14 09:14 AM 發表

贏西甲咪好
贏西甲先炒更不合時宜

有球皇係度, 咩領隊都係一9樣啦..........我指一定會被反CUP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2020-1-14 09:18 AM 發表

贏西甲先炒更不合時宜
贏西甲就沒有炒的必要 而家中途換帥仲大濟 因根本不是領隊問題。 而是中場控制力不足問題,這是沒法解決。

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-1-14 09:22 AM 發表

贏西甲就沒有炒的必要 而家中途換帥仲大濟 因根本不是領隊問題。 而是中場控制力不足問題,這是沒法解決。
如果上季唔係贏西甲已經炒咗
做巴塞領隊就係咁難

其實唔駛請 球霸做球員+領隊咪得

最愛車仔 皇馬
阿豬阿狗教巴塞都好大機會拎西甲架喇, 好奇咩
中場控制力不足呢D問題就係要教練解決架喇, 唔係請佢黎做乜? 3個中場唔掂咪4個,5個中場囉, 你要睇個教練做左乜野加強中場控制先得架

回覆 引用 TOP

排第一都要比人炒,咩撚野球隊黎

引用:
原帖由 kk_k仔 於 2020-1-14 09:43 AM 發表

其實唔駛請 球霸做球員+領隊咪得
過多2年好大機會做哥迪2世

回覆 引用 TOP

基本玩完

To live is to learn, to learn is not to live。

回覆 引用 TOP

炒定等沙維,季尾拎冠好難有
咁好籍口,巴菜咩都得做出

回覆 引用 TOP

其實串d咁講
未來冇人知
不過炒左領隊
今季冇左西甲
到時真係笑定喊好
認真一日未拎 唔好咁口x

人生
亞仙奴
無事抽水 有事潛水
二乃上呀

回覆 引用 TOP

梅西不愧係球霸 巴塞要炒教練點都問過佢

有人成日貓哭老鼠假慈悲 你見過有佛呢頭同人講道理 轉頭就消費殘疾人士??唔好講笑啦
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]