• 瀏覽: 32,673
  • 回覆: 141
  • 追帖: 2
啱啱行過超級市場,早兩日都賣緊600蚊一箱,而家半價都唔使。二話不說即刻攞箱走。
因為有Ching話新瓶舊酒、混貨、喺果欄畀人呃、賣廣告等等......
我喺度澄清,呢箱車厘子喺惠X超市度買嘅!問過經理,因為太多新貨要上架,所以唯有清貨價賣,我買嘅時候唔止一箱!
老實講你話冇熟過頭同冇爛就係呃人嘅。 不過我覺得咁嘅價錢可以食到塔斯曼尼亞車厘子同九成係原好嘅,收貨囉!
另外有啲Ching話真嘅塔斯曼尼亞車厘子唔會有層保鮮紙包住。其實佢包保鮮紙個原因好簡單,只係希望啲客可以睇到啲車厘子個樣但係唔希望啲客用手揀。 你知啲師奶喺超級市場揀香蕉啦!可以喺每一梳蕉裏面逐條逐條撕出嚟。

有圖有真相,今朝放滿曬喺個架度,總共有八箱。到咗夜晚都係賣得兩箱,過兩日又有新貨到。如果再唔賣咗佢的話,過兩日又變死貨。你係分店經理,你話你會點啦!
除咗43度重有金袋鼠(REID)

熱賣及精選
舊瓶新酒咋🤔

引用:
原帖由 sam0207sam 於 2020-1-14 02:28 PM 發表

舊瓶新酒咋🤔
堅係塔斯曼尼亞......個盒

回覆 引用 TOP

師兄邊間買

Oz got charcoal smell?

回覆 引用 TOP

當初過千元。

賣相可以

回覆 引用 TOP

師兄、我啱啱百佳買都要$588、不過我再用9折劵、乜你咁平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎懷舊的碼頭 於 2020-1-14 02:39 PM 發表

師兄邊間買
惠康減價貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 macallan 於 2020-1-14 01:53 PM 發表

啱啱行過超級市場,早兩日都賣緊600蚊一箱,而家半價都唔使。二話不說即刻攞箱走。
10739079 10739080 10739081
剛剛喺上環正街見到400蚊一盒

引用:
原帖由 macallan 於 2020-1-14 01:53 PM 發表

箱內車厘子有D好熟吓

引用:
原帖由 macallan 於 2020-1-14 13:53 發表

師兄邊間買, PM 我

回覆 引用 TOP

引用:

箱盒好似同內容不同嗎??

回覆 引用 TOP

引用:

塔記不只這麽细粒啊?

其實根本全部国産嘅,上面果農賣比批發商先幾蚊一斤,轉幾轉賣到你地手上成百蚊斤on.9
依家大部分所謂進口生果都係大陸野,只不過你地唔知唧!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]