• 瀏覽: 7,736
  • 回覆: 38
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20200114/bkn-20200114151502081-0114_00882_001.html

搞掂體測喇!根據英國《天空體育》報道,效力葡超賓菲加嘅21歲天才中場謝特臣費南迪斯,經已完成體測,日內會以先借後買形式加盟英超熱刺!據知,今次借用期為18個月,然後熱刺有優先權以5,600萬歐元將佢買斷。至於熱刺今次搶贏韋斯咸簽得呢位葡萄牙新星,其中一個原因係謝特臣想跟同鄉名帥摩連奴搵食學習。

上季被提升上賓菲加一隊嘅謝特臣費南迪斯,今季共為球隊上陣13次,之前佢入選過葡萄牙各級別青年軍代表隊,亦曾為成年國家隊披甲兩次。謝特臣本身合約違約金高達1.02億鎊,由於佢今季同主帥格拉出現矛盾,失去主力位置,所以離隊係難以避免,而賓菲加因此都願意降低對佢嘅轉會費要求。

熱刺方面,由於穆沙施素高因傷休戰三個月,尼當比利亦係養傷當中,加上基斯甸艾歷臣亦快將離隊,盧施素又未完全適應英超,因此主帥摩連奴急欲為中場增兵,而喺球會資金不足之下,依家嘅先借後買方案自然最合熱刺管理層心水。

摩佬談前4機會:數字上有可能

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
傳曼聯又加一人

引用:
原帖由 าา 於 2020-1-14 04:39 PM 發表

傳曼聯又加一人
曼聯1月最少賣出三件,買入一件。

要等待確實才會見報。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

來自意大利嘅轉會市場專家迪馬治奧透露,熱刺之前為艾歷臣標價2,000萬歐元,但經國米同熱刺商討之後,最終國米同意畀1,600萬歐元轉會費,同時會有按球員表現定落嘅浮動獎金。至於意大利嘅《天空體育》則指,艾歷臣已經接受轉會國米,而佢經理人會喺未來幾日飛去意大利同國米傾個人條件。如無意外,呢位27歲中場有望喺周內完成轉會。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
艾歷臣搞咩呀,無大會要佢咩? 搞到要去國米?

回覆 引用 TOP

借18個月  外加接近半價買斷費

的確熱刺可睇清楚是否合用才買斷佢也未遲

west ham.... 最多話west ham可能有更多出場機會, 但daddy買得應該都會畀機會佢, 反正艾歷臣點都要嗌走

引用:
原帖由 公主公主 於 2020-1-14 07:14 PM 發表

借18個月  外加接近半價買斷費

west ham.... 最多話west ham可能有更多出場機會, 但daddy買得應該都會畀機會佢, 反正艾歷臣點都要嗌走 ...
至於熱刺今次搶贏韋斯咸簽得呢位葡萄牙新星,其中一個原因係謝特臣想跟同鄉名帥摩連奴搵食學習

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
引用:
原帖由 leisurema 於 2020-1-14 07:17 PM 發表

至於熱刺今次搶贏韋斯咸簽得呢位葡萄牙新星,其中一個原因係謝特臣想跟同鄉名帥摩連奴搵食學習。
學做後衛型中場

引用:
原帖由 公主公主 於 2020-1-14 07:14 PM 發表

借18個月  外加接近半價買斷費

west ham.... 最多話west ham可能有更多出場機會, 但daddy買得應該都會畀機會佢, 反正艾歷臣點都要嗌走 ...
先借18個月,可能係球員諗住摩連奴唔知過唔過到2年,所以借住先

引用:
原帖由 ysl348 於 2020-1-14 07:35 PM 發表

學做後衛型中場
天才中場

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GoGoCat2 於 2020-1-14 07:37 PM 發表

先借18個月,可能係球員諗住摩連奴唔知過唔過到2年,所以借住先
主帥摩連奴急欲為中場增兵,而喺球會資金不足之下,借住先

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

識玩,知道摩佬成日出街食飯,所以跟同鄉搵食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leisurema 於 2020-1-14 06:37 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20200114/photo/bkn-20200114171050529-0114_00882_001_01p.jpg?20200114171332

來自意大利嘅轉會市場專家迪馬治奧透露,熱刺之前為艾歷臣標價2,000萬歐元,但經國米同熱刺商討之後,最終國米同意畀1,600萬歐元轉會費,同時會有按球員表現定落嘅浮動獎金。至於 ...
快走

回覆 引用 TOP

想跟摩佬做解約金獵人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leisurema 於 2020-1-14 06:37 PM 發表

?20200114171332

來自意大利嘅轉會市場專家迪馬治奧透露,熱刺之前為艾歷臣標價2,000萬歐元,但經國米同熱刺商討之後,最終國米同意畀1,600萬歐元轉會費,同時會有按球員表現定落嘅浮動獎金。至於 ...
執到寶

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]