• 瀏覽: 4,037
  • 回覆: 7
如果 in 完, 幾耐先至有消息?
係唔係要 check 下有冇犯罪記錄先至請所以要等好耐?
謝謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 shannonwong 於 14/1/2020 21:09 發表

謝謝
點解唔直接問agent?

一串光陰一串金 串親我時打獲金
引用:
原帖由 shannonwong 於 2020-1-14 09:09 PM 發表

謝謝
有無試過殺人放火強姦之類?無既話應該唔請。太正直入唔到紀律部隊的。

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2020-1-14 10:45 PM 發表

有無試過殺人放火強姦之類?無既話應該唔請。太正直入唔到紀律部隊的。
得1個紀律部隊需要你的要求,其他部隊不需要。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sinchor 於 2020-1-14 09:53 PM 發表

點解唔直接問agent?
因為我個朋友問 agent, 但係 agent 成日都話無消息
我個朋友 check 到同一個部門出另一個 post 同佢之前 in 既 post 既 JD 好似, 驚個部門上次 in 唔岩人, 想 specific d, 揀 d 岩 d 既人
如果 agent 話未有消息, 鎖住個 id, 無得再 in, 部門最後唔請, 咁就變白等, 可能會有 career break

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2020-1-14 10:45 PM 發表

你死啦,咁直接指控某國駐日韓伊拉克軍隊,小心看更舉報你
駐軍有治外法權,最多打死左,就屈條村民係恐怖份子。傳統如此,50年代台灣,90年代冲繩,到而家伊拉克,都係一樣
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%BA%94%E4%BA%8C%E5%9B%9B%E4%BA%8B%E4%BB%B6

回覆 引用 TOP

等開飯,唔應該揾政府相關工,等好耐

回覆 引用 TOP

我上次內定都等兩個月,講番紀律部隊嘅T-Con係要查案底嘅

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]