• 瀏覽: 51,982
  • 回覆: 101
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 tonywong888 於 2020-1-16 01:56 PM 發表

政府白痴,無得救
曱甴冇水,出嚟混桔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2020-1-17 12:43 PM 發表

曱甴丐邦和你燒收完入場費, 
和你燒場內又投擲汽油彈!
汽油彈事小,分分鐘班曱甴索大左,拿出自製菠蘿整一劑和你爆就大吉利事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蔣未未 於 2020-1-18 12:35 AM 發表

震興香港經濟,去和你宵
仲有和你燒,和你暴,和你死,和你跳

回覆 引用 TOP

黃色事業,實有黃色人士參與,那些人只會攪非自己人的店舖。
政府的年宵實攪事,所以我都支持政府年宵攪細規模,要買嘢 去自己支持的店買 就好!
可以多少少(和你燒)的資料就好,如果黃色店 就由黃色思想的人去支持吧!沒有黃色想法的人,可以去其他地方買。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-1-15 01:50 PM 發表

會唔會好似又一城咁? 變成和你燒
https://www.youtube.com/watch?v=b-BhCdL26x0
大家一齊燒甴曱!

回覆 引用 TOP

多謝提供,全部打1823轉介跟進

回覆 引用 TOP

攞正牌?!

RT

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2020-1-16 06:43 AM 發表

和你X要買完飛入場,一於唔幫襯
擺明略水啦,政府D年宵係免費入埸

政府好似唔批黃埔果塊地

回覆 引用 TOP

和你宵  燒佢數簿 食屎 啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kelvin288 於 2020-1-18 09:28 AM 發表

黃店龍門和你燒
睇下間仆街黃店點經營.....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbtcso 於 2020-1-18 07:08 PM 發表

擺明略水啦,政府D年宵係免費入埸
一路籌款什麼的也是吧

回覆 引用 TOP

又殺人放火?

回覆 引用 TOP

不合法的年宵市場,就不會去了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2020-1-15 09:43 AM 發表

每逢新年,必做的一件事就是行花市,行個大運加辦年貨!2020年宵花市將於1月19日至1月25日,為期七日,在15個地點舉行,共設有近1,300個濕貨攤位及18個熟食攤位。早前,食環署表示考慮到目前社會情況,有責任保障檔主和到場市民的安全,因此宣布2020年年宵不設乾貨攤位,只有賣桃花、蘭花、水仙等濕貨的檔位。不過除了食環署旗下的年宵市場外,不少市民都自發性舉辦「和你宵」活動,分別於各區組織花市年宵 ...
我發起和你逗利是,有無人參加?? :)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]