• 瀏覽: 2,861
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
只作分享!!

多謝收看

精選汽車
謝謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-1-15 01:22 PM 發表

只作分享!!
多謝收看
師兄你只勞在瑞士錶鋪買我只只都在瑞士錶铺買因有朋友在那處工作

引用:
原帖由 台灣委屈的駱駝 於 2020-1-15 06:25 PM 發表

師兄你只勞在瑞士錶鋪買我只只都在瑞士錶铺買因有朋友在那處工作
沒有,只是朋友的錶,借給我欣賞

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-1-15 06:29 PM 發表

沒有,只是朋友的錶,借給我欣賞
如果有興趣買返只玩玩

引用:
原帖由 台灣委屈的駱駝 於 2020-1-15 08:40 PM 發表

如果有興趣買返只玩玩
我都聽過6694係最後一代上鏈勞力士,同有好多款色!所以有機會都想入一隻

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-1-15 08:45 PM 發表

我都聽過6694係最後一代上鏈勞力士,同有好多款色!所以有機會都想入一隻
如果想買以前的6694我相信很難找

回覆 引用 TOP

所以我見到咁新的6694,所以分享比大家,冇返寫過架!

回覆 引用 TOP

小弟都有一隻,好多年前買二手,齋錶

回覆 引用 TOP

支持6694

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-1-15 08:45 PM 發表

6694周街都有,萬鬆d有交收,不過眼見都係六神合體最多,最常見就係service面針,針面白雪雪,另外番寫,一係就將d帶配錯期數,早期釘帶,中期卷帶,尾期實心...仲有好多係流4 同原裝合一既帶,常見係個龜背係流,其他係堅,表耳錯配,後蓋唔啱形號,日歷盤非完裝或新盤等等,一定要開蓋望清楚!
玩呢隻雖然係入門舊裝既最入門,最好做定功課先,唔係就一定百份百奶野!黑面金針就比較值租,粉面嬌面更甚!

小弟收藏,金針😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-1-15 10:11 PM 發表

6694周街都有,萬鬆d有交收,不過眼見都係六神合體最多,最常見就係service面針,針面白雪雪,另外番寫,一係就將d帶配錯期數,早期釘帶,中期卷帶,尾期實心...仲有好多係流4 同原裝合一既帶,常見係個龜背係流,其他係堅,表耳錯配,後蓋唔啱形號,日歷盤非完裝或新盤等等,一定要開蓋望清楚!
玩呢隻雖然係入門舊裝既最入門,最好做定功課先,唔係就一定百份百奶野!黑面金針就比較值租,粉面嬌面更甚! ...
收到曬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-1-15 10:11 PM 發表

玩呢隻雖然係入門舊裝既最入門,最好做定功課先,唔係就一定百份百奶野!黑面金針就比較值租,粉面嬌面更甚! ...
我想請問師兄錶行重有冇成只原莊呢請指敖

引用:
原帖由 台灣委屈的駱駝 於 2020-1-16 09:55 AM 發表

我想請問師兄錶行重有冇成只原莊呢請指敖
師兄見笑,指教就唔敢當,只係交流吓,你指係二手錶行吧?呢款停產左差不多40年,尾期應該80年代頭,二手靚仔大全套都好少見,更甚者nos唔敢講冇,但係貴囉⋯⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]