• 瀏覽: 12,524
  • 回覆: 99
價錢:可接受,但在土瓜灣區已算中上級西餐廳價錢

湯:很油

麵包:很乾,應是隔夜

主菜:
青醬鮮蝦意粉:名字很好聽,但意粉份量很少,而鮮蝦亦只有二隻雪到霉的蝦放於意粉面上,與意粉毫無交流,份量係基本上食唔飽
煙三文魚咖喱意大利飯:意大利飯 + 咖喱,睇組合已知有伏,果然,飯不是正宗意大利飯,而咖喱棘而不香,飯的份量亦很少
Pizza:正常,基本上亦係食唔飽

很少彈人,但呢間餐廳係以中上定位的西餐廳,但一邊用餐,一邊會被強迫收聽男店員不停的粗口大聲交談,比之大排檔更不堪。

西餐廳最重視的就是用餐環境,而以聽粗口來伴西餐真的未試過。

附件

IMG_20200115_130949.jpg(117.2 KB)

2020-1-15 03:34 PM

價錢:可接受,在土瓜灣區算中上級西餐廳價錢

IMG_20200115_124910.jpg(218.45 KB)

2020-1-15 03:34 PM

青醬鮮蝦意粉:只有二隻雪到霉的蝦

引用:
原帖由 六一居士 於 2020-1-15 03:34 PM 發表

主菜:
青醬鮮蝦意粉:名字很好聽,但意粉份量很少,而鮮蝦亦只有二隻雪到霉的蝦,基本上食唔飽
煙三文魚咖喱意大利飯:意大利飯 + 咖喱,睇組合已知有伏,果然,飯不是正宗意大利飯,而咖喱棘而不香份量很少

很少彈人,但呢間餐廳係以中上定位的西餐廳,但一邊用餐, ...

附件

IMG_20200115_130047.jpg(162.55 KB)

2020-1-15 03:36 PM

煙三文魚咖喱意大利飯

IMG_20200115_125045.jpg(281.23 KB)

2020-1-15 03:36 PM

睇樣都唔得喎居士!

個兩隻蝦一睇就知唔新鮮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2020-1-15 03:40 PM 發表

睇樣都唔得喎居士!
係呀,D "鮮" 蝦基本上係用雪到霉的蝦就咁烚熟就放係意粉上,基本上無同意粉一齊煮過,所以連個蝦殼都係白唖色。

不合格!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 六一居士 於 2020-1-15 03:34 PM 發表

主菜:
青醬鮮蝦意粉:名字很好聽,但意粉份量很少,而鮮蝦亦只有二隻雪到霉的蝦放於意粉面上,與意粉毫無交流,份量係基本上食唔飽
煙三文魚咖喱意大利飯:意大利飯 + 咖喱,睇組合已知有伏,果然,飯不是正宗意大利飯,而咖喱棘而不香,飯的份量亦很少

很少彈人,但 ...
居士,其實對情侶蝦只係同意粉哥哥搭枱咋

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。

回覆 引用 TOP

D色水都好怪

兩隻蝦個樣好差下

回覆 引用 TOP

58蚊你心目中係乜質素?

引用:
原帖由 vacationhk 於 2020-1-15 03:49 PM 發表

D色水都好怪
連 D 煙三文魚 D 色睇落都唔新鮮

引用:
原帖由 六一居士 於 2020-1-15 03:52 PM 發表

連 D 煙三文魚 D 色睇落都唔新鮮

所以食餐廳我會揀人流多的地方..... 起碼會新鮮D...

引用:

主菜:

很少彈人,但 ...
睇落唔錯, 可以一試。

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

請你好好愛護我💕
Love you😍😍😍💕

My facebook:
https://www.facebook.com/kakaworld/
咁嘅出品都可以生存到,佩服

回覆 引用 TOP

照相睇

兩個字形容

中伏

講完

以呢一餐計

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]