• 瀏覽: 6,419
  • 回覆: 61
https://sports.now.com/home/news/details?id=28197100278

【Now Sports-體育】華舒福在周三英足盃鬥狼隊傷出,他賽後為此表示沮喪。如今他在下周日大戰利物浦上陣成疑,難道連上天也助力爭首個英超錦標的利物浦一把?

華舒福(Marcus Rashford)在這場贏狼隊的賽後,透過社交網絡公開心情:「從不欲讓隊友、球會及最重要的球迷失望,所以這夜盡全力堅持下來,為退下火線感到沮喪。」他最後不忘讚賞隊友助球隊晉級。紅魔在第4圈將會鬥屈福特或燦美爾。

福仔是於64分鐘後備上陣,然而於80分鐘傷出,成為自2006年的阿倫史密夫後,首位在英足盃同一場比賽後備上陣而又被換走的曼聯球員。

如今他雙紅會上陣成疑,領隊蘇斯克查似後悔派福仔上陣:「是的,這是適得其反,他將於未來數天接受檢驗,看能否在下周日候命。他不能走動,為背傷掙扎,然後再受碰撞。」

00:30
利物浦VS曼聯
曼聯無了福仔,可否迫和利物浦。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
無左福仔可以入多幾球, 利記要小心了

冇福仔還有綠木補上,綠木+馬仔+占士前面夠殺,最緊要穌B唔好再出佢契仔連格做正選!

其實出咩都會俾利大炒。。。利記今季無人能擋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 anish01 於 2020-1-16 10:18 AM 發表

冇福仔還有綠木補上,綠木+馬仔+占士前面夠殺,最緊要穌B唔好再出佢契仔連格做正選!
還有馬達進攻中場,呢期佢著晒火

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
橫眉冷對千夫指
俯首甘為儒子牛
引用:
原帖由 FTP 於 2020-1-16 10:32 AM 發表

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28818835  哈哈哈
你比你D新聞我睇做乜?
曼聯宇宙最強, 天下無敵

回覆 引用 TOP

今日都星期四啦,星期日打中間兩days,除非打止痛針否則好難出得場

引用:
原帖由 anish01 於 2020-1-16 10:18 AM 發表

綠馬占夠殺?
利記喎,法賓奴喎,VVD喎,艾利臣喎,點夠殺?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2020-1-16 10:45 AM 發表

今日都星期四啦,星期日打中間兩days,除非打止痛針否則好難出得場
拉舒福特於64分鐘後備入替丹尼爾占士,在場上僅比賽16分鐘,就因傷退下火線,福仔躺在場上,手按住左腰,傷勢未明,賽後福仔在社交網站留言:「永遠別讓隊友及球迷失望,我已盡力,但被擊倒了,憑隊友們頂級表現,晉級下一輪。」

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leisurema 於 2020-1-16 10:02 AM 發表

https://sports.now.com/home/news/details?id=28197100278

【Now Sports-體育】華舒福在周三英足盃鬥狼隊傷出,他賽後為此表示沮喪。如今他在下周日大戰利物浦上陣成疑,難道 ...
背傷? 大檸樂啊!

回覆 引用 TOP

我怕曼聯更加保守求一分,咁利又要破密集,可能仲難踢。

回覆 引用 TOP

比佢出到,好睇啲姐

回覆 引用 TOP

冇人射十二碼呀!

回覆 引用 TOP

曼聯呢單嘢真係大鑊。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]