• 瀏覽: 2,060
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
本主題由 4仔太郎 於 2020-1-17 06:28 PM 移動
排名最高被炒既教練

熱賣及精選
冇計,實力係世界top水平,証明要求的確係高
唔通30年拎唔到聯賽都ok?

引用:
原帖由 messissem 於 2020-1-16 07:47 PM 發表

靠皇馬西甲先有世界top水平,靠巴塞一早包尾

我淨係知 佢地發明左 榜首係炒人最佳時機

其實將目標放歐聯上面,聯賽排第幾都炒得教練。有冬牆買人組軍,加上有個幾月時間同班球員夾,望落去其實晍係一個太壞嘅決定,除非16強就收皮

引用:
原帖由 vincenzostanley 於 2020-1-16 07:59 PM 發表

我覺得好肉酸   有夠丟臉    夠陰公

回覆 引用 TOP

確實是可以申請看看啊    支持申請通過 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vincenzostanley 於 2020-1-16 07:59 PM 發表

我愛隊不會幹這種事    你愛隊會不會 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-1-16 07:50 PM 發表

靠皇馬西甲先有世界top水平,靠巴塞一早包尾
全世界球迷 我諗99%都最緊張歐聯
唯獨依隊波既香討迷 日日井底看聯賽

回覆 引用 TOP

唔通發現有隊員因為背後注碼而屈服,比球霸做低左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2020-1-17 01:45 AM 發表

其實將目標放歐聯上面,聯賽排第幾都炒得教練。有冬牆買人組軍,加上有個幾月時間同班球員夾,望落去其實晍係一個太壞嘅決定,除非16強就收皮
而家歐聯出咗局,新請果個帶既球隊有打過歐聯

30年贏唔到聯賽
歐冠6連16
呢類世界紀錄更難破

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:

皇馬當年係咪炒左卡比路?

回覆 引用 TOP

注碼太大

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 messissem 於 2020-1-16 07:47 PM 發表

冇錯,自己領先大比數而可以反輸嘅能力,天下無出其右,見到車尾燈當你贏

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]