• 瀏覽: 19,965
  • 回覆: 224
  • 追帖: 2
本主題由 呆頭鳥 於 2020-1-17 01:09 PM 移動
暴動已經比你保釋,仲想申請出國聽演唱會,身為大律師仲夠膽死入紙申請,唔係又諗住可以遇到黃官過到骨呀? 今次個官真係鬧得非常好

附件

photo6127531053116664338.jpg(150.63 KB)

2020-1-17 09:22 AM

熱賣及精選
振興人心

終於見到一個正常法官了。

引用:
原帖由 SayingLoveU 於 2020-1-17 09:24 AM 發表

振興人心
呢班曱甴真係浪費納稅人D錢

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-1-17 09:25 AM 發表

終於見到一個正常法官了。
無錯, 好彩仲有正常法官, 不過真係有好多黃色垃圾官

申請出國睇演唱會係用嚟試黃官底線,還是申請嘅黃律師白痴?事件反影香港法律人,一塌糊塗。

暴動都可以保釋應該都係黃官判的, 而家遇著正氣法官, 你班仆街仲唔捉蟲?

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-1-17 09:33 AM 發表

申請出國睇演唱會係用嚟試黃官底線,還是申請嘅黃律師白痴?事件反影香港法律人,一塌糊塗。
呢個大律師真係白痴又無腦, 都應該好快被清算

回覆 引用 TOP

我覺得唔可以怪晒個大狀,如果個客堅持俾呢個指示,代表大律師唯有照做
只係曱甴太天真,以為咁都過到骨

引用:
原帖由 stern 於 2020-1-17 09:48 AM 發表

我覺得唔可以怪晒個大狀,如果個客堅持俾呢個指示,代表大律師唯有照做
律師不是有專業意見嗎?想信是向錢看吧!

呢個法官真係正氣

附件

photo6127586144662169841.jpg(92.71 KB)

2020-1-17 09:52 AM

引用:
原帖由 stern 於 2020-1-17 09:48 AM 發表

一定係想博遇黃官又可過骨

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-1-17 09:51 AM 發表

錢一定想搵, 但人一黃腦便殘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-1-17 09:51 AM 發表

係,但如果個客堅持,佢都要照做
而且如果撞正黃官分分鐘會批,佢唔照做實俾個客閙

係边個大劣師~去食屎啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]