• 瀏覽: 1,811
  • 回覆: 15
我講既係--無球空切

唔知點解 , 一講無球好多人都會唸起射手 ...
但 "無球" 其實都有好多種型式 , HOWARD  小史就係無球中鋒
主要係食餅  空接同補籃 ; E+咁睇 , 其實CARTER既無球能力 ,
可能係4大分衛中最強TIM喎 !!!

https://www.youtube.com/watch?v=ef8oAfzqy70&t=147s進入香討影片區

熱賣及精選
T-MAC同KOBE都比CARTER高丁點 , 但好似空切能力就無咁好 ...

回覆 引用 TOP

空切的還有WADE

引用:
原帖由 忽衡 於 2020-1-19 01:22 PM 發表

空切的還有WADE
佢既全盛期我無咩點睇波 , 但係 ... 我印象中佢好似都係自己切多D架喎

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-1-19 09:55 AM 發表

我講既係--無球空切

唔知點解 , 一講無球好多人都會唸起射手 ...
但 "無球" 其實都有好多種型式 , HOWARD  小史就係無球中鋒
主要係食餅  空接同補籃 ; E+咁睇 , 其實CARTER既無球能力 ,
可能係4大分衛中最強TIM喎 !!!

https://www.youtube.com/watch?v=ef8oAfzqy70&t=147s ...
拆你屋,主要睇傳球手,一個瞬間傳到去指定位置,接球手,最重要係飛得起

Most overrated plaker。

引用:
原帖由 Parker0009 於 2020-1-19 07:39 PM 發表

Most overrated plaker。
如果你咁講 , T-MAC咪 ... 再講 , CARTER係全盛期 ,
季季都入到季後賽 , 好過MELO果D好多下拉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzza 於 2020-1-19 05:16 PM 發表

拆你屋,主要睇傳球手,一個瞬間傳到去指定位置,接球手,最重要係飛得起
你意思係只要飛得起 , 就有空切能力???
但我覺得空切其實都好講時機 ... 早左同遲左都未必得

。。。無人認為carter有強大空切能力嗎?😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 忽衡 於 2020-1-19 01:22 PM 發表

空切的還有WADE
我剩係知佢D EURO-STEP

回覆 引用 TOP

佢D入樽真係勁靚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-1-19 03:47 PM 發表

佢既全盛期我無咩點睇波 , 但係 ... 我印象中佢好似都係自己切多D架喎
自己切。
對唔住,笑點低。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-1-20 09:42 AM 發表

你意思係只要飛得起 , 就有空切能力???
但我覺得空切其實都好講時機 ... 早左同遲左都未必得
重要既係傳球手睇到個瞬間,
另外佢個d係擺脫對手既能力
同走位接波無分別,只係佢飛起接

回覆 引用 TOP

好多傻仔以為大力鋤樽就係勁,唔識去欣賞動作美感,所以先有咁多傻仔追捧James, Carter入樽絕對史上最型

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]