• 瀏覽: 3,821
  • 回覆: 31
我公司會由星期三開始放,年十五返返工。我已訂了票去瑞士坐冰河列車玩返幾日,由瑞士的日內瓦出發,穿越阿爾卑斯山,終點係荷蘭的波爾多。大家又會點渡過呢個假期?

熱賣及精選
上香討

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

巴兄你鬼有錢去歐遊咩,你咪又係上香討出D厭世POST……

香討會唔會組團去武漢

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-1-20 09:52 AM 發表

巴兄你鬼有錢去歐遊咩,你咪又係上香討出D厭世POST……
x2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ninewu689 於 2020-1-20 10:09 AM 發表

香討會唔會組團去武漢
儍的嗎?你請我都唔去……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 09:43 PM 發表

我公司會由星期三開始放,年十五返返工。我已訂了票去瑞士坐冰河列車玩返幾日,由瑞士的日內瓦出發,穿越阿爾卑斯山,終點係荷蘭的波爾多。大家又會點渡過呢個假期? ...
係咪同小妹兄@Bmw118i 一齊去呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 09:43 PM 發表

我公司會由星期三開始放,年十五返返工。我已訂了票去瑞士坐冰河列車玩返幾日,由瑞士的日內瓦出發,穿越阿爾卑斯山,終點係荷蘭的波爾多。大家又會點渡過呢個假期? ...
波爾多幾時比荷蘭收左?

香港曱甴,時代垃圾

回覆 引用 TOP

去探訪吓露宿者囉!
了解一下他們有沒有親人,難道過年也不想家嗎?

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 影子心裡現 於 2020-1-20 11:35 PM 發表

瑞士坐冰河列車玩返幾日???
食瑞士糖過幾日炸
What do u talk😡

食住年糕咁過

歐洲得幾度+天陰陰, 無心情去,
歐洲4-5月去係最好時候

回覆 引用 TOP

好多人放左就全年無假, 應該過隱青生活兩星期, 先無浪費假期

回覆 引用 TOP

主題標籤 #新年
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]