• 瀏覽: 4,563
  • 回覆: 40
原本打算大後晚,在道頓崛之類血拼到半夜一點再入去机場,才發覺的士外沒有其他車…天气又凍...唔想為休息三四個鐘租一晚酒店,請問有甚麽好建議?

熱賣及精選
血拼到半夜一點 ? 可以血拼到八點打後己經係奇蹟 八點血拼完 去食飯 十一點半打後坐車入機場坐天光囉

我是鳳凰我是豬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mousehunter 於 2020-1-19 10:48 PM 發表

原本打算大後晚,在道頓崛之類血拼到半夜一點再入去机場,才發覺的士外沒有其他車…天气又凍...唔想為休息三四個鐘租一晚酒店,請問有甚麽好建議? ...
First cabin

引用:
原帖由 mousehunter 於 2020-1-19 10:48 PM 發表

原本打算大後晚,在道頓崛之類血拼到半夜一點再入去机場,才發覺的士外沒有其他車…天气又凍...唔想為休息三四個鐘租一晚酒店,請問有甚麽好建議? ...
関西機場打地鋪

回覆 引用 TOP

機場煲通宵劇

回覆 引用 TOP

都係坐南海11pm尾車入機場覇位。。。

回覆 引用 TOP

搭尾班車入機場

回覆 引用 TOP

早啲入去霸張長椅瞓通頂先係王道!

回覆 引用 TOP

KIX Airport Lounge

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c6005408 於 2020-1-19 11:01 PM 發表

First cabin
or Frist cabin 出面的行理櫃那裡,好多日本人在那裡過夜,好過机場(太光)!那处有洗手間,有heat, 有警察!

食嘢有burgar king, 机場有麥記!机場中間有間24小時牛肉飯店!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-1-20 10:41 AM 發表

or Frist cabin 出面的行理櫃那裡,好多日本人在那裡過夜,好過机場(太光)!那处有洗手間,有heat, 有警察!

食嘢有burgar king, 机場有麥記!机場中間有間24小時牛肉飯店! ...
First Cabin都只不過係5000円左右,對自己好D吧。

引用:
原帖由 c6005408 於 2020-1-20 12:34 PM 發表

First Cabin都只不過係5000円左右,對自己好D吧。
一个人ok, 兩个就Nikko 啦!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

搭班車入去瞓地下囉

回覆 引用 TOP

入機場霸長椅..

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]