• 瀏覽: 1,655
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
1992年12月20日辰時 男
請問出年是否事業變動年?謝謝!

附件

Screenshot_20191224-094645.png(321.81 KB)

2020-1-20 01:37 AM

Screenshot_20191224-094800.png(521.11 KB)

2020-1-20 01:37 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 terence_1220 於 2020-1-20 01:37 AM 發表

1992年12月20日辰時 男
請問出年是否事業變動年?謝謝!
是否出身小康,16歲前是否讀書不太好?有否外地讀書?

引用:
原帖由 ericnai 於 2020-1-20 04:16 PM 發表

是否出身小康,16歲前是否讀書不太好?有否外地讀書?
家境算係不愁衣食,16歲前讀書的確不好,我沒有在外地讀書,謝謝!

是的,本忌而化權,事業變動。

引用:
原帖由 terence_1220 於 2020-1-20 06:01 PM 發表

家境算係不愁衣食,16歲前讀書的確不好,我沒有在外地讀書,謝謝!
你好呀,好耐冇同你算過命。

我驟眼看以為你2006年打後十年運氣都差,原來讀書好左。

引用:
原帖由 真理教 於 2020-1-20 06:45 PM 發表

是的,本忌而化權,事業變動。
你好,請問看到是轉好還是轉壞;是轉職位還是轉公司嗎?謝謝!

引用:
原帖由 avatarx 於 2020-1-20 08:00 PM 發表

你好呀,好耐冇同你算過命。

我驟眼看以為你2006年打後十年運氣都差,原來讀書好左。
你好,你係用紫微睇?其實我之前都講過我覺得2011先開始讀書順利,之前都不能靠公開試入大學

引用:
原帖由 terence_1220 於 2020-1-20 08:33 PM 發表

你好,你係用紫微睇?其實我之前都講過我覺得2011先開始讀書順利,之前都不能夠公開試入大學
Hello 唔知邊個pk暗裏又俾豬我

係呀,我依家只用斗數四化及飛星,八字比較少用。

引用:
原帖由 avatarx 於 2020-1-20 08:44 PM 發表

Hello 唔知邊個pk暗裏又俾豬我

係呀,我依家只用斗數四化及飛星,八字比較少用。
對呀,八字係比較難,紫微易明啲

引用:
原帖由 terence_1220 於 2020-1-20 09:21 PM 發表

對呀,八字係比較難,紫微易明啲
我唔同你傾啦,又多兩條𠃊様俾豬我

你2020年事業如下:

你2020全年有比肩,易得朋友,兄弟幫助,有開創事業的雄心,如果開業易成功。

而你流月如下
農曆1月7月有偏財,事業運不錯,財源又穩定。
農曆2月8月有正財,賺錢機會多,工作又穩定。
農曆3月有比肩,有開業雄心,易成功。
農曆3月又有偏印,事業安定。事事亨通,多用創造力生財。
而你4月9月有7殺,但危急處更有機會,你只要過了難關則會前途似錦。
農5及10有正官,較有機會升職
農12有正印,職位穩定。

隨緣
引用:
原帖由 terence_1220 於 2020-1-20 08:31 PM 發表

你好,請問看到是轉好還是轉壞;是轉職位還是轉公司嗎?謝謝!
流年事業宫紫相化權,當然轉好,流年命宮忌化權,忌越大,權越重,錢用得大,但事業更大。

引用:
原帖由 avatarx 於 2020-1-20 09:34 PM 發表

我唔同你傾啦,又多兩條𠃊様俾豬我
AV兄,我撐您,俾心心您

引用:
原帖由 曹淫超 於 2020-1-21 08:55 AM 發表

AV兄,我撐您,俾心心您
曹兄早

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蔣未未 於 2020-1-20 11:45 PM 發表

你2020年事業如下:

你2020全年有比肩,易得朋友,兄弟幫助,有開創事業的雄心,如果開業易成功。

而你流月如下
農曆1月7月有偏財,事業運不錯,財源又穩定。
農曆2月8月有正財,賺錢機會多,工作又穩定。
農曆3月有比肩,有開業雄心,易成功。
農曆3月又有偏印,事業安定。事事亨通,多用創造力生財。
而你4月9月有7殺,但危急處更有機會,你只要過了難關則會前途似錦。
農5及 ...
哩個好似每年12個月都大約係咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]