• 瀏覽: 595
  • 回覆: 8
工作上犯錯, 今個月/ 2020年有機會被炒嗎?
(女) 陽曆1989年9月25日  15:45

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
首先評論一下你的性格:

個性上你比較重視自已工作表現,喜歡有成功感,喜歡被人稱讚,同成日覺得自已懷才不遇,但你經常3分鐘熱度,而你見到鐘意買既野就會去買,唔會考慮實用性等。

問題:而你工作上犯錯會被炒嗎??
你農曆1月有七殺星:雖然工作發生問題,但只要你盡力補救也會成功
而你農曆2月有正官,反而你事業比較穩定。

隨緣
引用:
原帖由 蔣未未 於 2020-1-20 11:34 PM 發表

首先評論一下你的性格:

個性上你比較重視自已工作表現,喜歡有成功感,喜歡被人稱讚,同成日覺得自已懷才不遇,但你經常3分鐘熱度,而你見到鐘意買既野就會去買,唔會考慮實用性等。

問題:而你工作上犯錯會被炒嗎??
你農曆1月有七殺星:雖然工作發生問題,但只要你盡力補救也會成功
而你農曆2月有正官,反而你事業比較穩定。 ...
但現在是農曆12月(丑月), 會有失業可能嗎?  2020 流年命宮化忌, 會失業嗎?
其實我上星期三(1月15日)有去見新工, 有機會轉到新工嗎?

回覆 引用 TOP

你今年有食傷星,好大機會轉得成工。

隨緣
引用:
原帖由 蔣未未 於 2020-1-21 12:00 AM 發表

你今年有食傷星,好大機會轉得成工。
轉得成工? 係轉到好工定壞工?
2019農曆12月投cv&面試, 如果得既就2020年正月或農曆二月入職, 咁係算係2019年定2020年轉工?

回覆 引用 TOP

2020年轉工

隨緣
引用:
原帖由 蔣未未 於 2020-1-21 12:34 AM 發表

2020年轉工
咁2020年係轉到好工定壞工? 我見流年命宮化忌, 但流年事業宮又化權....

回覆 引用 TOP

下年會轉工,同事關係麻麻

-

回覆 引用 TOP

炒硬

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]