• 瀏覽: 14,350
  • 回覆: 66
本主題由 yycrab 於 2020-1-25 11:14 AM 提升
日前剛度過33歲生日的36G高海寧,擁有樣貌與美好身材,是不少人心目中的性感女神。今日高海寧派福利,在社交平台分享一張浸浴照片,大騷性感香肩;但原來這位性感女神有煩惱事,想向網民求救。高海寧留言「最近睡得不太好 晚上總失眠 求解救良方」,並附有一個喊樣的emoji圖案,有不少網民提供意見,希望幫助她解決失眠之苦。

好慘 比我攬住就訓到架啦高拎T_T

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」
熱賣及精選
有身材都無用啦,個樣唔得

同我做愛高潮叠起一定好瞓,瞓醒再嚟!

個樣好唔掂囉🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 1469394 於 2020-1-21 09:59 AM 發表

同我做愛高潮叠起一定好瞓,瞓醒再嚟!
排第二

晒膠气

回覆 引用 TOP

Thx for sgare

回覆 引用 TOP

接受唔到個鼻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 betterbetter 於 2020-1-21 09:50 AM 發表

個樣唔錯吖,好過好多
有啲似張曼玉後生個樣

777堅持大開中門 迎接國產肺炎
點解香港醫護要幫777擦共匪臭鞋?
引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2020-1-21 09:26 AM 發表

日前剛度過33歲生日的36G高海寧,擁有樣貌與美好身材,是不少人心目中的性感女神。今日高海寧派福利,在社交平台分享一張浸浴照片,大騷性感香肩;但原來這位性感女神有煩惱事,想向網民求救。高海寧留言「最近睡得不太好 晚上總失眠 求解救良方」,並附有一個喊樣的emoji圖案,有不少網民提供意見,希望幫助她解決失眠之苦。

https://fs.mingpao.com/ldy/ ...
我都有興趣, 入佢閪窿走一轉, 吐啖痰!

回覆 引用 TOP

插完肯定好瞓

回覆 引用 TOP

佢個大媽龍𧄌嚇鬼!

五大奢求,過一不可!

破壞香港,時代曱甴!
佢個樣怪到連自己都嚇到失眠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 betterbetter 於 2020-1-21 09:50 AM 發表

東方叔叔見過佢真人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KU15 於 2020-1-21 02:10 PM 發表

佢個大媽龍𧄌嚇鬼!
見過佢真人, 真係比佢個巨躉嚇親,上鏡完全睇唔出

主題標籤 #高海寧
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]