• 瀏覽: 6,575
  • 回覆: 13
+6
希望可以搵到,謝!

附件

WeChat 圖片_20200120163520.png(555.25 KB)

WeChat 圖片_20200120163520.png

WeChat 圖片_20200120163526.png(519.51 KB)

WeChat 圖片_20200120163526.png

WeChat 圖片_20200120163531.png(398.03 KB)

WeChat 圖片_20200120163531.png

清河工作室 River Studio
如果唔係玩機嘅,去 youtube 應該會有得聽!

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-1-21 17:55 發表
如果唔係玩機嘅,去 youtube 應該會有得聽!
係,想玩機。

引用:
原帖由 清河 於 2020-1-22 12:15 AM 發表

係,想玩機。
或者你嗰三張圖係喺邊度 cap 翻嚟?

去日本 Diskunion 專賣 Jazz 嘅分店問人應該有,不過好似 豬俁 猛 嗰類嘅碟好少會同人一齊出雜錦碟,所以懷疑 ching 嗰三隻係咪 CD 嚟?

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-1-22 00:56 發表

或者你嗰三張圖係喺邊度 cap 翻嚟?
youtube

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-1-22 01:03 發表
去日本 Diskunion 專賣 Jazz 嘅分店問人應該有,不過好似 豬俁 猛 嗰類嘅碟好少會同人一齊出雜錦碟,所以懷疑 ching 嗰三隻係咪 CD 嚟?
我都唔知,youtube度見到,個人相信係CD,想問問有無師兄見到有。

全日文, 去了Tower.jp也茫無頭緒, 抱歉.

引用:
原帖由 robertblair 於 2020-2-3 12:45 AM 發表
已 fact check 嗰三隻並非專輯嚟!

梗無辦法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]