• 瀏覽: 50,115
  • 回覆: 138
  • 追帖: 9
本主題由 yycrab 於 2020-1-25 11:20 AM 提升

近日香港天氣轉涼,不過女星朱智賢在社交網送暖,大方分享索爆泳衣照!相中見她躺在泳池邊拱腰兼踮起腳尖,完美展露其42吋煞食長腿、纖腰及32C上圍,引人遐想!

泳照公開後,另一位「咪神」陳芷尤留言笑問:「有冇整親條腰?」有網友直指其動作難度極高,似足人體奧妙展。一班網民看得如癡如醉,紛紛加入討論行列:「我究竟係熱氣定真係見到呢張嘢而流鼻血?」、「高潮迭起」、「跪求正面」,亦有人公然示愛:「身材好好哦,想要你」。

https://hk.news.yahoo.com/%E6%9C%B1%E6%99%BA%E8%B3%A2%E8%B6%B7%E8%85%B0%E6%99%92%E8%85%BF-%E7%B6%B2%E6%B0%91%E4%B8%8A%E7%81%AB%E5%99%B4%E8%A1%80-214500157.html

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」
熱賣及精選
點解樓主嘅POST硬係要加數字同英文

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

咁下次用中國數目字?

回覆 引用 TOP

E?佢連B都冇

謝謝分享

回覆 引用 TOP

又泳衣又泳池,明顯目的是去游水,但相中又唔見佢游水喔,懶懶閒攤響度,其實係會阻住第二哋人哋游水,唔係咁好囉。

.

回覆 引用 TOP

Nice sexy

回覆 引用 TOP

好姿勢

回覆 引用 TOP

佢IG有張經典舉手扎辮相
成村人like
勁正!

+;![].我迷失在.* 這場﹍×°愛情遊戲°°°×.﹏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 順風車 於 2020-1-21 12:33 PM 發表

E?佢連B都冇
B一定有。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2020-1-21 12:08 PM 發表

https://s.yimg.com/ny/api/res/1. ... 37dd4ee6ce1c7da28e8

近日香港天氣轉涼,不 ...
標題32D, 內文32C?
再睇下對腳, 邊有42吋呀?, 吹得太大。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 順風車 於 2020-1-21 12:33 PM 發表

E?佢連B都冇
啲傻仔邊識計吖

目標人物
麻麻...

回覆 引用 TOP

朱朱唔駛賣胸 淨樣夠殺 如太兇猛妳地頂唔順

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]