• 瀏覽: 4,180
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2020-1-25 11:17 AM 提升
丫鬟大聯盟,頭2周平均得20點,估計結局都唔會高.
我瞞結婚了,果時TVB收視都唔算低,又sell佢哋旅遊孖寶,平均都得20.6,入咗近10年最低收視的十大,
好似洪永城做親男一的,收視都勁低,張保仔叫雙男主,收視先正常D,
其實佢又無樣,又無演技,講對白又唔清,講嘢仲要成日一個侮氣tone,唔明點解要捧佢,做男三四配角就OK的

熱賣及精選
好早已經係, 唔明點解仲有監制搵佢  

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
丫鬟大聯盟好似係女主劇,關永城咩事呢?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-1-22 10:58 AM 發表

好早已經係, 唔明點解仲有監制搵佢   
早期就話拍戲新人又係配角啫,但而家都做咗咁多年,又升咗做男主囉,就無借口仲咁差啦,樣,聲,演技,收視,都無樣得,真係淨係靠後台就可以!?

引用:
原帖由 半夜硬硬的老闆 於 2020-1-22 11:49 AM 發表

佢戲份好重呀,基本上係佢同女一戲份最多,男一都唔關事,唔通關戲入面的雀仔事

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2020-1-22 11:51 AM 發表

佢戲份好重呀,基本上係佢同女一戲份最多,男一都唔關事,唔通關戲入面的雀仔事
又唔怪湯洛雯?

梗係啦!你覺得佢靚女,做岩就加分,做錯都唔扣分嘛!

唉!人性真醜惡

@阿柒回歸 快啲吹捧護主啦
洪狗係你最欣賞既偽人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜硬硬的老闆 於 2020-1-22 11:49 AM 發表

叻仔喎 , 曉抄我論調

引用:
原帖由 半夜硬硬的老闆 於 2020-1-22 11:57 AM 發表

又唔怪湯洛雯?

梗係啦!你覺得佢靚女,做岩就加分,做錯都唔扣分嘛!

唉!人性真醜惡
佢又唔係女一,仲有佢担正的戲都唔多,而家個題目係洪生做親男一都低,唔止呢套!
仲有靚當然加分,但唔靚,若果有其他嘢,如演技,觀眾緣,什至把聲搭夠,都仲叫有D睇頭,但洪生一樣都無突出,咁你講下佢靠咩上位,靠咩要觀眾接受佢先!?應該你都講唔出了

我睇女+鄭子誠

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2020-1-22 12:19 PM 發表

佢又唔係女一,仲有佢担正的戲都唔多,而家個題目係洪生做親男一都低,唔止呢套!
仲有靚當然加分,但唔靚,若果有其他嘢,如演技,觀眾緣,什至把聲搭夠,都仲叫有D睇頭,但洪生一樣都無突出,咁你講下佢靠咩上位,靠咩要觀眾接受佢先!?應該你都講唔出了 ...
你問監製啦!佢搵既,你怪緊被搵果個,等於傷人案,你就會話傷者抵死,傷人果個好野
你咪等於係一個幫兇
拿!唔好以為我亂噏野

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-1-22 12:12 PM 發表

叻仔喎 , 曉抄我論調
証明你句野好囉!
抄人金句=句野深入民心

回覆 引用 TOP

我都唔明佢憑咩做主角,套套都有佢,我諗都係日日餵觀眾,餵到大家麻木就接受佢.....
不過有佢做嘅戲,我9成9都唔會睇.

引用:
原帖由 屈士 於 2020-1-22 12:35 PM 發表

我都唔明佢憑咩做主角,套套都有佢,我諗都係日日餵觀眾,餵到大家麻木就接受佢.....
不過有佢做嘅戲,我9成9都唔會睇.
問監製囉!
你覺得你既眼光一定比電視台d高層好?
畢竟人地d學識同閱歷都比你豐富得多

一句講晒。有佢做一定吾睇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]