• 瀏覽: 5,677
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 買大陸股等中獎 於 2020-1-22 12:16 發表

有啲咩要注意同推介
武漢, 沒甚麼好玩, 平時都不用去

引用:
原帖由 買大陸股等中獎 於 2020-1-22 17:49 發表

咁做咩咁多人去野啲病
有些人不是因為玩而去武漢

回覆 引用 TOP

連武漢自己都勸喻外人唔好入,武漢人唔好出, 可見呢件事非同小可。
仲有人會去玩?

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-1-22 18:14 發表

連武漢自己都勸喻外人唔好入,武漢人唔好出, 可見呢件事非同小可。
仲有人會去玩?
內地人, 過年, 一般是回老家

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-1-22 06:16 PM 發表

內地人, 過年, 一般是回老家
佢哋有咁嘅需要(雖然唔係必要), 可以理解。

回覆 引用 TOP

各種極限運動都有人玩, 火星都有人去,

冇有怕, 樓主 go, go, go. 

據武漢市新型冠狀病毒感染的肺炎疫情防控指揮部消息,由1月23日10時起,武漢市城市公交、地鐵、輪渡、長途客運暫停運營;無特殊原因,市民不要離開武漢,機場、火車站離漢通道暫時關閉,恢復時間將另行通知。
https://www.hk01.com/即時中國/425448/武漢肺炎-武漢全市交通停運-恢復時間另行通知

鎖城了...而家去...可能有入無出...

...........
引用:
原帖由 聰明人一個 於 2020-1-23 03:02 AM 發表

據武漢市新型冠狀病毒感染的肺炎疫情防控指揮部消息,由1月23日10時起,武漢市城市公交、地鐵、輪渡、長途客運暫停運營;無特殊原因,市民不要離開武漢,機場、火車站離漢通道暫時關閉,恢復時間將另行通知。
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E4%B8%AD%E5%9C%8B/425448/%E6%AD%A6%E6%BC%A2%E8%82%BA%E7%82% ...
香港人....都唔係市民,應該走到嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等中獎 於 2020-1-22 12:16 PM 發表

有啲咩要注意同推介
1. 買單程票得啦
2. 帶多啲口罩即食麵午餐肉
3. good luck

仲去?????

主題標籤 #新年 #武漢
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]