• 瀏覽: 2,632
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2020-1-25 11:20 AM 提升
熱賣及精選
佢過氣啦

回覆 引用 TOP

離咗巢十世啦

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

痴脷根都想領獎!

五大奢求,過一不可!

破壞香港,時代曱甴!
你玩嘢吧? 佢離巢好耐啦,過咗華納啦
華納杯葛勁歌金曲,佢點會出席?
林欣彤18年都有出席勁歌總選,上年過咗華納,19年度總選都無佢蹤影啦

原因好簡單
佢唔係星夢旗下歌手 ...   

+++ 以上言論, 純屬個人意見,「不喜勿插」!
+++ 對於「吹毛求疵、不友善」之發言, 一律不會作出回應 !
離開星夢已經幾年, 再不是親生仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花膠響螺湯 於 2020-1-24 11:17 AM 發表

林欣彤18年都有出席勁歌總選,上年過咗華納,19年度總選都無佢蹤影啦
雖然勁歌冇獎,但mag仲可以上無記宣傳,都算係咁。

如果連東京奧運都要改期,甚至改舉行地點,堪稱絕世經典;國際知名烏鴉口,球王比利真係接班有人了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花膠響螺湯 於 2020-1-24 11:17 AM 發表

華納歌手雖然唔參與大台頒獎禮,但大多數都有上大台做宣傳,包括上勁歌金曲
唯獨許廷鏗係全面封殺,原因好明顯....

後庭鏗位閠蜜欣宜都無啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skydancer 於 2020-1-24 12:22 PM 發表

華納歌手雖然唔參與大台頒獎禮,但大多數都有上大台做宣傳,包括上勁歌金曲
唯獨許廷鏗係全面封殺,原因好明顯....
Herman 覺得佢係反骨仔🤣

引用:
原帖由 hermanqk 於 2020-1-24 11:22 AM 發表

原因好簡單
佢唔係星夢旗下歌手 ...   
唔好話頒獎禮呀,佢有乜活動都唔會播。 其實咁仲好,今天cctvb影響力大不如前,專注做歌星同音樂創作,唔使要出埋啲乜嘢遊戲節目,拍電視劇同唱大路劇集主題曲。 佢舊年成績都唔錯歌曲又得獎又红館開演唱會。

回覆 引用 TOP

隻曱甴去左華納

回覆 引用 TOP

轉台前講過咩,今年又話人哋不預他,他都不知自己講錯嘢先

引用:

冇TBB SUPPORT..即刻現形..2位發展都梅到呢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]