• 瀏覽: 3,575
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
小弟在香港想開水族店,請問金魚在那裏入貨?能夠提供詳細資訊嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb89343089cbb5 於 2020-1-24 01:55 PM 發表

小弟在香港想開水族店,請問金魚在那裏入貨?能夠提供詳細資訊嗎?
天光墟

回覆 引用 TOP

去了,也不便宜。在金魚街賣的魚,他們都沒有,像是外國進口的

回覆 引用 TOP

去金魚街D魚鋪問

回覆 引用 TOP

不熟不做...

回覆 引用 TOP

佢連什麼品種什麼產地都唔知
做條毛算啦
熟 ? 點睇三成都無 , 小鮮肉一塊

回覆 引用 TOP

可以去魚舖做兩個月, 自然會熟門路

回覆 引用 TOP

去人地到做2個月之後出黎做同行搶人飯食
你估香港魚圈好大 ? 等7頭回魂同你慢慢傾啦

回覆 引用 TOP

唔使入貨
自己繁殖咪得囉

引用:
原帖由 76904yp 於 2020-1-24 07:36 PM 發表

唔使入貨
自己繁殖咪得囉
獨沽一味,繁殖孔雀,師姐大把貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb89343089cbb5 於 2020-1-24 01:55 PM 發表

你可以去一趟荃灣力生廣場 參考一下人地賣既魚種類

Sarah, Tini,2014,Diablo 3,dota2
Alizee - Moi Lolita - live (HQ)
https://www.youtube.com/watch?v=zfXBNQMj2SE
引用:
原帖由 11491149 於 2020-1-24 08:13 PM 發表

你可以去一趟荃灣力生廣場 參考一下人地賣既魚種類
如何參考?老板會答你咩?

引用:
原帖由 B86992000 於 2020-1-25 11:29 AM 發表

如何參考?老板會答你咩?
來貨源頭應該唔會了 我個人認為係wechat群 識班大陸佬 friend搭friend識個源頭

Sarah, Tini,2014,Diablo 3,dota2
Alizee - Moi Lolita - live (HQ)
https://www.youtube.com/watch?v=zfXBNQMj2SE

回覆 引用 TOP

引用:

pm我,金魚街5年經驗

pm4x6師兄
佢大把貨

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]