• 瀏覽: 7,480
  • 回覆: 33
終於有時間靜落黎同各位師兄分享下
由於小弟身體賤肉橫生,所以基本上40mm錶帶上手會顯得細左小小,deepsea又覺太厚,所以一直將目標放係43mm既單紅

謝謝AD朋友幫手,雖然一定好多ching話我on9, 有單紅唔要,竟然揀左單金

但,自己鍾意就好

閃爍而不落俗套,平實得黎帶點貴氣

未帶花前,留返d美好回憶先

最後祝ching們身體健康 新一年原價買到心水靚錶終於有時間,過年前入手

由於小弟賤肉橫生,帶40mm錶上手會顯得細左小小,而deepsea又太厚,所以一直將目標放係43mm既單紅

多謝AD朋友既幫忙,雖然好多人會話我on9, 有單紅唔要,竟然揀單金...😂😂😂

但帶左上手後,覺得單金靚好多,anyway, 自己鍾意就好

閃爍而不落俗套,平實得黎帶點貴氣

襯未帶花前,留個記念先

最後祝ching們新一年身體健康 個個都原價買到心水靚錶

附件

IMG_20200119_013131.jpg(228.31 KB)

2020-1-24 09:40 PM

IMG_20200119_012934.jpg(357.61 KB)

IMG_20200119_013710.jpg(398.08 KB)

IMG_20200119_012655.jpg(348.98 KB)

IMG_20200119_012259.jpg(415.98 KB)

精選汽車
師兄,恭喜恭喜。
最緊要自己鍾意。

回覆 引用 TOP

恭喜🎊靚錶入手😊新年快樂

回覆 引用 TOP

恭喜恭喜!呢隻正價買唔難👍🏻

自己鍾意 GOOD

回覆 引用 TOP

自己鐘意就好

回覆 引用 TOP

Two tone 深潛,實物係好靚! 只係定價 有點高

今年好似加咗價,你買咗幾多錢呀?

整一張戴上手圖嚟睇吓有幾賤肉橫生得唔得?

good watch

回覆 引用 TOP

弓起,靚錶

回覆 引用 TOP

師兄 恭喜發財 單金開箱 好運自然來 。

回覆 引用 TOP

我新年前都入左手

引用:
原帖由 bigjjbigjj 於 2020-1-25 12:15 AM 發表

恭喜恭喜!呢隻正價買唔難👍🏻
係,最緊要唔洗食炒
而且又自己鍾意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 subdate 於 2020-1-25 10:30 AM 發表

Two tone 深潛,實物係好靚! 只係定價 有點高
係啊 真係貴左d, 當時有單紅同單金我揀,差4萬蚊,但我鍾意單金多d...最後都係放低錢,拎單金走 😁😁😁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]