• 瀏覽: 6,165
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
開頭諗住屋企煮,最後都係唔自己煮,搵楊生幫手先訂到阿楊生舖頭一圍,好彩!

先上大紅片皮乳豬,又脆又瘦,啱晒我!

松茸螺頭鹿筋燉雞,清潤滋補,啖湯夠晒味!

吉品鮑扣鵝掌,果然係招牌菜,鮑魚夠晒糖心。

清蒸黃皮老虎斑,火候啱啱好,滑一滑!

豉油王焗龍蝦,蝦肉爽爽爽!

發財花菰柱甫,攞個意頭,大家今年舖舖發大財!

腿茸扒菜膽,清清哋食啲菜,好香雲腿味。

富X脆皮雞,連雞胸都滑一滑,唔鞋口,皮又脆。

續....

熱賣及精選
隻乳豬無被偷

高湯煎荀果及鮮蝦河葉飯,已經好飽只食咗隻荀果,唔油膩夠香口。

蛋白杏汁湯圓,好香杏仁味,湯圓局住食埋,又幾好味。

好滿足嘅一餐,同時公起佢哋啱啱攞多粒星,希望佢哋水準更進一步!
喺度祝大家 新年進步,財源滾滾,食得是福。多謝收看。

引用:
原帖由 wongshek 於 2020-1-24 10:47 PM 發表

隻乳豬無被偷
睇嚟就冇!
食晒個身,有一大碟嘢畀翻我哋!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Freeman168 於 2020-1-24 10:51 PM 發表

謝謝。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-1-24 10:42 PM 發表

開頭諗住屋企煮,最後都係唔自己煮,搵楊生幫手先訂到阿楊生舖頭一圍,好彩!

續....
正到暈.......巧醒神......

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-1-24 10:50 PM 發表

高湯煎荀果及鮮蝦河葉飯,已經好飽只食咗隻荀果,唔油膩夠香口。

好滿足嘅一餐,同時公起佢哋啱啱攞多粒星,希望佢哋水準更進一步!
喺度祝大家 新年進步,財源滾滾,食得是福。多謝收看。 ...
祝f1kon兄萬事勝意......心想事成......財源廣進......身體健康......

好正

回覆 引用 TOP

好正。。。。。。。。

回覆 引用 TOP

大部分都食過,但未食過甘好質素。

大吉大利,老少平安

迷迷痴痴 清醒也許稍恨遲
無奈人清醒 世情仍舊難透視
謝謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-1-24 10:42 PM 發表

續....
嘩!
原隻猪上。
正。

by the way
支持揚生。

要5000妏嗎?

主題標籤 #龍蝦
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]