• 瀏覽: 7,694
  • 回覆: 3
[隱藏]
今日係大年初一,踏入鼠年即傳嚟個好消息!譚得志(快必)涉煽動他人參加未經批准的遊行而被警方上門拘捕。
稱被捕百無禁忌
凌晨時份,快必Facebook作出消息更新,表示「快必啱啱俾差佬上門拘捕!告佢煽動人參加未經批准嘅遊行」貼文中更表示快必百無禁忌、年初一喺差館過都唔驚,又講到快必剛好通頂寫完揮春,正好可以休息兩日喎!
既然咁百無禁忌,咁就不妨入多幾次,坐耐啲啦!恭喜快必,祝佢新年快樂!



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
慢必有冇份?


回覆 引用 TOP

抵死! 👍👍👍呢條友人格極低賤、無腦! 😠😠
自己選唔到區議員,當晚在藍田係咁發顛鬧老人家廢老、阻住地球轉、唔死無用等意思說話。但又唔想吓咁多0分無做過政職都選出,點解自己會落敗?  是否平時得罪人多? 做得唔好,只得把口9噏? 其實佢先係真“廢腦”!! 🤣🤣🤣



回覆 引用 TOP

快必此人正一衣冠禽獸,為求出名以取利,不擇手段,把口有咁悪毒就咁惡毒以達引人注意為目的,全無人格,推人出馬路,推人落路軌佢都做得出🧟‍♂️


回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]