• 瀏覽: 18,052
  • 回覆: 304
本主題由 呆頭鳥 於 2020-1-28 08:27 AM 移動

熱賣及精選
辭職比罷工有效。。。最快就裸辭。

其實你哋「不生存」,就即刻可以,解決曬你哋嘅問題,亦都幫咗,其他人解決問題,今次我支持你哋喎。

因為全世界,只有香港有林鄭。

引用:
原帖由 swbc 於 2020-1-28 07:59 AM 發表

因為全世界,只有香港有林鄭。
就算邊個上場1樣
咁多任特首總有野比班垃圾鬧

其實世界上有邊個地方係完美? 如果不滿香港政府就不如移民他方,要民主又要自由又想無警察的話,就應該去印度啦,印度係全世界最大的民主國家,你有錢就可以要乜有乜,無警暴都得!只懂得怪罪別人的人,又點會有好的將來?

引用:
原帖由 萬事 於 2020-1-27 11:59 PM 發表

辭職比罷工有效。。。最快就裸辭。
支持黑護辭職成仁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LauFei 於 2020-1-28 08:11 AM 發表

其實世界上有邊個地方係完美? 如果不滿香港政府就不如移民他方,要民主又要自由又想無警察的話,就應該去印度啦,印度係全世界最大的民主國家,你有錢就可以要乜有乜,無警暴都得!只懂得怪罪別人的人,又點會有好的將來? ...
班曱甴友有錢應該一早移民咗,留下走唔郁咪日吵夜嘈要攬炒,自己無工要人一齊擺工,呢啲咪自私精人渣

引用:
原帖由 00008888 於 2020-1-27 09:44 PM 發表

支持運用緊急法引入其他國家醫護

咁既政府 建議醫護辭職喇
唔好再做喇 大家攬炒

回覆 引用 TOP

班友真係痴線

Blue is the colour!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LauFei 於 2020-1-28 08:11 AM 發表

其實世界上有邊個地方係完美? 如果不滿香港政府就不如移民他方,要民主又要自由又想無警察的話,就應該去印度啦,印度係全世界最大的民主國家,你有錢就可以要乜有乜,無警暴都得!只懂得怪罪別人的人,又點會有好的將來? ...
去菲律賓都得,都係民主國家,總统話要趕絕毒犯,就可以用真槍掃射

大家睇返2003年未有自由行都搞到咁多人死,今次明明可以封關唔俾大陸人落黎播毒,點解政府唔做。歷史不斷重演,2003未有高鐵,2020高鐵、港珠澳大橋,仲要新年,每日多咗咁多人落黎,真係人心惶惶

https://www.youtube.com/watch?v=DA2h2mMPoPM

引用:

曱甴女去印度,大把阿差為你打開大門!🤣

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]