• 瀏覽: 5,558
  • 回覆: 12
π幣(Pi Network)是美國加州Stanford University(仕德福大學)博士團隊開發的新型虛擬貨幣。自從2019年3月14日上綫以來,至今已有超過100萬用戶,而且還在急速增長中。
特點:用戶可以通過手機進行“挖礦”,而且只需要24小時點開app一次即可, 中間無需開app, 甚至連手機也不用開啟,因為挖礦都在網絡雲端上的server進行。
目前這個幣是0成本挖礦,類似Bitcoin比特幣早期,我的感覺是,便宜不撿白不撿。也許你錯過了比特幣,但 Pi Network(Pi幣)一定不要錯過。
安裝很容易,直接在Google Play 或者App Store 中掃尋 “Pi Network” 再安裝即可。
安裝後,選擇用Facebook臉書或者電話號碼註冊。然後再設定密碼,輸入名稱及用戶名。
再來是輸入邀請人(Invitation Code). 你可以輸入ethermark (你會先免費獲取一個pi幣,3天後我會再把你拉到一個安全圈Security Circule,使你挖礦速度加倍)。
這個Pi幣, 沒人敢說以後一個幣會值幾千上萬,但是也許幾百幾十一個還是有可能的,反正是免費!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
謝謝分享

回覆 引用 TOP

Thanks For share

回覆 引用 TOP

昨天佢個server down左
而家ok番

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 morozovaiuliia 於 2020-3-9 10:41 PM 發表

呢個系真嘅咩?呢個系乜?
係類似比特幣的虛擬幣 反正唔使錢 冇廣告 冇貨金 自己上 google play or apple search 下pi network  鐘意就玩下 唔鐘意就delete左佢 你玩小弟就有加乘 可以挖快d 就係咁多 冇騙您

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 指上菁蕪 於 2020-3-17 02:21 PM 發表

下載試試,未來也許就發達了
要用小弟的invite code "ethermark" 謝謝

引用:
原帖由 指上菁蕪 於 2020-3-17 02:21 PM 發表

下載試試,未來也許就發達了
當買一張免費的六合彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 irr1 於 2020-3-17 02:46 PM 發表

要用小弟的invite code "ethermark" 謝謝
Thx, 係咪入一個invite code就可以?我第一次玩

回覆 引用 TOP

是的

引用:
原帖由 irr1 於 2020-3-27 11:13 AM 發表

是的
入左了

回覆 引用 TOP

多謝分享

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]