• 瀏覽: 8,093
  • 回覆: 90
  • 追帖: 1
本主題由 幸運如意☆ 於 2020-1-29 11:16 PM 移動
Well, 啲 soup好淡,同平時去開嗰間差好遠,又冇蛋冇菜冇筍咁孤寒,一次就夠!

睇清楚,好大隻青蛙放喺度供奉,原來係X店😤😤😤

永遠懷念貓貓 20110112

一條唏噓嘅廚房佬 一個孤獨嘅美食家 一隻冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,有一群人一直打著民主,自由,人權的旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
熱賣及精選
一見到Well.........就想嘔
人妖呀

引用:
原帖由 Ivyman1688 於 2020-1-28 08:20 PM 發表

人妖呀
一見黃店就想放屁😘

黃色恐怖的年代,有一群人一直打著民主,自由,人權的旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newcome 於 2020-1-28 08:11 PM 發表

Well, 啲 soup好淡,同平時去開嗰間差好遠,又冇蛋冇菜冇筍咁孤寒,一次就夠!

睇清楚,原來係黃店😤😤😤
我嗰碗都夠濃

引用:
原帖由 apple_green 於 2020-1-28 08:42 PM 發表

我嗰碗都夠濃

咩嚟

引用:
原帖由 newcome 於 2020-1-28 08:45 PM 發表

咩嚟
金田家雞白湯拉麵

有咁差咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 apple_green 於 2020-1-28 08:53 PM 發表

金田家雞白湯拉麵
唔同樣嘅

回覆 引用 TOP

睇到也淡

引用:
原帖由 newcome 於 2020-1-28 20:11 發表

睇清楚,原來係黃店😤😤😤
不吃也罷!

回覆 引用 TOP

太淡

引用:
原帖由 zevo 於 2020-1-28 09:32 PM 發表

睇到也淡
同隔離店差得遠

黃店唔係整俾人食,係俾乞衣食,乞衣食野唔使有味道

引用:
原帖由 Ivyman1688 於 2020-1-28 08:20 PM 發表

人妖呀
同感

這雙眼睛鮮艷的舞動 只有你才知道曉的一切
舉步邁向覺醒的世界

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
主題標籤 #拉麵
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]