• 瀏覽: 3,780
  • 回覆: 15
老闆想請人,但我(秘書+hr)又唔知實際職位及人工,想請教各師兄應是什麼title ,真心求教或有興趣可以pm我
1位專門做圖像設計
1位做網站,網店,(熟悉 wordpress, css, php)

熱賣及精選
請 PI 岩.

引用:
原帖由 kaklau 於 2020-1-30 02:40 AM 發表

老闆想請人,但我(秘書+hr)又唔知實際職位及人工,想請教各師兄應是什麼title ,真心求教或有興趣可以pm我
1位專門做圖像設計
1位做網站,網店,(熟悉 wordpress, css, php) ...
「當日」市價係點,「今日」人工可以跟。 

網上請人,遇著網上大學學歷,網上話係 SA,網上面試,二樓好洗好用架,totally qualify!

回覆 引用 TOP

outsource

引用:
原帖由 我的無比膏 於 2020-1-30 03:31 PM 發表

outsource
outsource PI

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jenniferyiu0800 於 2020-1-30 04:42 AM 發表

請 PI 岩.
岩石,啱咗! 

回覆 引用 TOP

Hello Jennifer,
可否知道 PI 全名是什麼, 而且負責是 ?? 上網查了找不到, 小妹真是不是內行人,各位請腸教

引用:
原帖由 kaklau 於 2020-2-11 11:26 PM 發表

可否知道 PI 全名是什麼, 而且負責是 ?? 上網查了找不到, 小妹真是不是內行人,各位請腸教
佢玩你,PI係呢版有個成日9up會員名簡寫

1. UX UI designer
2. Programmer

勸你outsource好。 呢兩個位如果係one  man band,  會難請人工唔平
而且估你公司size,  無需要full time搵兩個人做。 outsource出去,再請個full time data entry update網站仲實際

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaklau 於 2020-2-11 11:26 PM 發表

樓主, 真係有嘢想講就講出嚟,唔好頂住頂住。

回覆 引用 TOP

MANY THANKS, 會建議比個..XX  
咁既市道,應無能力再請人...有更多消息,可分享嗎

引用:
原帖由 jackymad 於 2020-2-12 12:02 AM 發表

佢玩你,PI係呢版有個成日9up會員名簡寫
呢個岩.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaklau 於 2020-2-12 06:18 PM 發表

MANY THANKS, 會建議比個..XX  
咁既市道,應無能力再請人...有更多消息,可分享嗎
兩個星期前仲話請人,而家已經請唔起嗱? 😱 你公司真係好急轉直下,唔通做零售? 希望你平安啦

蚊型公司係咁上近
引用:
原帖由 singsingcat 於 2020-2-12 20:18 發表

兩個星期前仲話請人,而家已經請唔起嗱? 😱 你公司真係好急轉直下,唔通做零售? 希望你平安啦

引用:
原帖由 singsingcat 於 2020-2-12 08:18 PM 發表

請人但係唔畀人返公司,世界變了!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]