• 瀏覽: 8,782
  • 回覆: 163
  • 追帖: 2
本主題由 nc99999 於 2020-5-20 02:55 PM 移動
尤其係大陸女人,出街奉旨你比錢,又無得屌,仲要一句多謝都無,真係有修養到呢......

熱賣及精選
引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-1-30 11:52 AM 發表

尤其係大陸女人,出街奉旨你比錢,又無得屌,仲要一句多謝都無,真係有修養到呢......
大家趕快同非公務員低收入窮女友分手

引用:
原帖由 熊市未完 於 2020-1-30 12:32 PM 發表

你都狗唔曱8

回覆 引用 TOP

女人要安全感, 或者收兵姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-1-30 11:52 AM 發表

大陸女人收左錢點會冇得吊?

港女就會

其實有好多港女都係咁,唔止大陸女人嘅。

甚至大家都未拍拖,更甚至你都未表態追佢,純粹朋友出嚟食飯,佢都預左你請。

我甚至試過佢行過見到本雜誌想買,拎起就走,預左我幫佢比錢。我心諗小姐,我同你普通朋友嚟咋喎,你唔係諗住你買雜誌都要我送啊?

通常呢啲咁港女嘅女仔,我係會馬上疏遠嘅,朋友都唔做。

引用:
原帖由 一人行 於 2020-1-30 01:56 PM 發表

其實有好多港女都係咁,唔止大陸女人嘅。

甚至大家都未拍拖,更甚至你都未表態追佢,純粹朋友出嚟食飯,佢都預左你請。

我甚至試過佢行過見到本雜誌想買,拎起就走,預左我幫佢比錢。我心諗小姐,我同你普通朋友嚟咋喎,你唔係諗住你買雜誌都要我送啊?

通常呢啲咁港女嘅女仔,我係會馬上疏遠嘅,朋友都唔做。 ...
改識一個幫到手女友.
香港將會進入恐怖人吃人年代, 善用加減法去除負擔.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2020-1-30 01:40 PM 發表

大陸女人收左錢點會冇得吊?

港女就會
比唔夠咪無得屌囉

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-1-30 02:18 PM 發表

比唔夠咪無得屌囉
d 麻甩佬蠢姐

去正正經經 450蚊有19歲

係要走去溝女! 次次唔同 件件新鮮 又後生

貪錢係本性,冇分男女同陸女港女🙋‍♂️

引用:
原帖由 我愛大彬州 於 2020-1-30 02:43 PM 發表

貪錢係本性,冇分男女同陸女港女🙋‍♂️
我相信有女人係重情的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2020-1-30 02:24 PM 發表

d 麻甩佬蠢姐

去正正經經 450蚊有19歲

係要走去溝女! 次次唔同 件件新鮮 又後生
溝女有感情呱

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-1-30 03:50 PM 發表

溝女有感情呱
八婆唔鍾意講感情丫嘛 鍾意講錢

咁講得錢 不如遂Q計啦 鍾意揀邊條就邊條

又靚又後生 咩國藉都有

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2020-1-30 03:53 PM 發表

八婆唔鍾意講感情丫嘛 鍾意講錢

咁講得錢 不如遂Q計啦 鍾意揀邊條就邊條

又靚又後生 咩國藉都有
岩,但始終想成家立室,溝女係一個必經階段

其实我们并不知道自己是谁,我们只是跟随自己的情绪而活,想轰轰烈烈没能力,平平淡淡又不甘心。不要质疑你的付出,这些都是一种累积一种沉淀,它们会默默铺路,只为让你成为更优秀的人。如果还有需要帮助和解决的,可以来接受指导,我提供一些文章来帮助你,进而可以达到你要的目的,记得把握时间。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]