• 瀏覽: 12,726
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
各位師兄姐, 有冇泰國早最新限制出境政策?
如果我帶5000個係泰國拉返(機場航空公司做寄倉)香港會唔會俾泰國海關扣?
謝謝.

熱賣及精選
500個

[IMG]http://upload.xzmo.com/view.php?p=20061002205315.jpeg[/IMG]
會。泰國人沒買到

回覆 引用 TOP

好似依家限500個

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
啱啱泰國政府10銖10個賣俾D國民,排哂大隊買...,我唸家下先去買,肯食炒價都買唔到幾多

引用:
原帖由 supi 於 2020-2-6 06:38 PM 發表

如果我帶5000個係泰國拉返(機場航空公司做寄倉)香港會唔會俾泰國海關扣?
謝謝.
乜你咁厲害,搵到5000個... 我搵極都係得3幾盒...

小心假貨

引用:
原帖由 lovemkt 於 2020-2-7 12:34 AM 發表

小心假貨
泰國本地人幫手搵, 幫應無問題....掛

引用:
原帖由 gn264910 於 2020-2-6 07:27 PM 發表

500個
查過500個或以下係經速遞寄....
機場行禮托運未知有冇人有消息.

回覆 引用 TOP

最多500

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supi 於 2020-2-6 06:38 PM 發表

謝謝.
有咁多
買比各師兄師姐啦⋯⋯
全世界都無貨

引用:
原帖由 2000luckyboy 於 2020-2-7 02:31 PM 發表

有咁多
買比各師兄師姐啦⋯⋯
全世界都無貨
其實都係得100盒, 自已family同朋友分埋都係每戶2盒到....

"对于发现商家违法高价售卖或恶意囤货者、或者拒绝售卖者,可以拨打内贸厅投诉热线1569投诉,违法者最高可判刑7年监禁并处以140,000泰铢的罚款。"

之前係line收到~

樓主小心d呀 好似話篤灰都有獎金咖

回覆 引用 TOP

500個

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]