• 瀏覽: 5,003
  • 回覆: 99
🤔話說之前買咗一個Mini evelyne 覺得佢真係幾好用 今日心思思打電話去問 一個鐘後就call返我竟然有大象灰金扣 然後經過大約十五分鐘傾談 本身都係一隻小馬唔肯比 最後放咗一隻紫色俾我🥱買馬仔心好累

附件

085EAA1E-671F-4D44-8869-D5FC4A96EAFE.jpeg(104.2 KB)

2020-2-7 03:03 PM

A3C6A9DD-9F4D-4C67-B3D6-F9AA95BEBE26.jpeg(110.26 KB)

F026B453-4835-44D7-8F69-EF941BA833FE.jpeg(97.18 KB)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
sis入手靚野again

請問sis去開邊間舖呢? 

引用:
原帖由 RReenn 於 2020-2-7 04:52 PM 發表

圓方哦 這個sa剛剛轉的 感覺之前的那一個經常耍我 我會同佢要金棕or大象灰 佢會話你 er.....金棕 同大象 我真身都係見過一兩次咋 你諗其他色啦 易好多 !!所以決心轉人!今次這個比之前拎顏色更加快手😇

回覆 引用 TOP

How much?

引用:
原帖由 miu_miu 於 2020-2-8 02:13 AM 發表

How much?
$27300

回覆 引用 TOP

Mini evelyne條帶 唔會太長咩?

引用:
原帖由 faye-918 於 2020-2-8 09:32 AM 發表

Mini evelyne條帶 唔會太長咩?
我咪話左要自己換帶😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RReenn 於 2020-2-7 04:52 PM 發表

😂😂😂😂

附件

C6749850-389D-44AA-AFCA-C88A7D129DCA.jpeg(154.94 KB)

2020-2-8 01:46 PM

引用:
原帖由 Carbae 於 2020-2-8 01:46 PM 發表

😂😂😂😂
一大一小 細可愛d

引用:
原帖由 RReenn 於 2020-2-8 05:22 PM 發表

一大一小 細可愛d
係嘅 但係大 旅行就一流咯😂

回覆 引用 TOP

關於小馬,我唔太明白。即是原本只俾一隻你,後來肯俾兩隻?
我搵馬馬已經幾個月,求買馬心得

Ah Fi
引用:
原帖由 fifiona 於 2020-2-9 12:17 AM 發表

關於小馬,我唔太明白。即是原本只俾一隻你,後來肯俾兩隻?
我搵馬馬已經幾個月,求買馬心得
Er......淺馬一早巳入手 但托朋友幫我買的 紫馬就過個日自己親身入 😅心得係 態頭強硬d 佢由電話講到去鋪頭都話冇 最後問你一句 總有乜想睇 我只會答冇 我剩係要馬 乜色都ok e個時候 佢又會問你要唔要中馬   唔要唔要唔要!!要小馬 就係咁 佢會話入倉睇吓......雖然一打開紫色有d失落 但都照要😂

引用:
原帖由 Carbae 於 2020-2-9 06:44 AM 發表

Er......淺馬一早巳入手 但托朋友幫我買的 紫馬就過個日自己親身入 😅心得係 態頭強硬d 佢由電話講到去鋪頭都話冇 最後問你一句 總有乜想睇 我只會答冇 我剩係要馬 乜色都ok e個時候 佢又會問你要唔要中馬   唔要唔要唔要!!要小馬 就係咁 佢會話入倉睇吓......雖然一打開紫色有d失落 但都照要😂 ...
依家咁環境,都少咗巡舖

Ah Fi
熱門主題
相關主題
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]