• 瀏覽: 14,430
  • 回覆: 60
  • 追帖: 3

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
佢講野都幾有道理同層次, 以為佢講拎唔到獎添, 
都算幾實在既生活體驗

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

叫佢收聲啦!當年大約 1986前後、佢拍住戚美珍套劇好似乜嘢黄金十年、主題曲譚詠麟唱、諗住有排紅、點知佢交通意外車死人、縱使無線幫佢擺平、但就從此消失咁滞!

兆辉大哥好有型啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Alex2932 於 2020-2-9 01:56 PM 發表

叫佢收聲啦!當年大約 1986前後、佢拍住戚美珍套劇好似乜嘢黄金十年、主題曲譚詠麟唱、諗住有排紅、點知佢交通意外車死人、縱使無線幫佢擺平、但就從此消失咁滞! ...
OH 岩岩search先知, 原來有件咁既事

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 Alex2932 於 2020-2-9 01:56 PM 發表

叫佢收聲啦!當年大約 1986前後、佢拍住戚美珍套劇好似乜嘢黄金十年、主題曲譚詠麟唱、諗住有排紅、點知佢交通意外車死人、縱使無線幫佢擺平、但就從此消失咁滞! ...
聽講佢係撞死一個想攞佢簽名概fans。

引用:
原帖由 強國子弟 於 2020-2-9 11:54 PM 發表

杜琪峯愛將

回覆 引用 TOP

佢做戲係唔錯. 好過好多 TVB 小生.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 強國子弟 於 2020-2-9 11:54 PM 發表

仆街

http://n2.hk/d/attachments/day_110511/20110511_b0c2c1a8bcf11830f8a6U0QaGKvC1sL5.jpg

回覆 引用 TOP

引用:

我諗佢冇理由特登呀?會唔會係個fans衝出嚟太突然收唔切break? 

回覆 引用 TOP

引用:

突登撞死個fans㗎?做乜咁兇狠呀?

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

佢今次套劇拍得唔錯呀,演得好有深度,我諗無返咁上下年紀/歷練,應該拍唔到咁既效果

回覆 引用 TOP

佢依家有過億身家

佢以前在香港早晨節目入面教人健美,叫活力先生

回覆 引用 TOP

主題標籤 #張兆輝
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]