• 瀏覽: 82,735
  • 回覆: 553
  • 追帖: 11
本主題由 fk7000 於 2020-2-9 05:33 PM 移動
每日都清空似的

熱賣及精選
搶貨,仲問

回覆 引用 TOP

紙巾升到$98 蚊, 掃貨啦有排升呀

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2020-2-8 01:47 PM 發表

消耗性上升

屙屎用少d

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2020-2-8 01:47 PM 發表

邊間交易所仲有貨? 我附近果2間百佳同wellcome沒晒沽盤

災自北方來, 有名襠遭殃, 先搞冧a股, 再搞冧冥幣,  連累港恒指, 仲想瀨外g, 5毛滿天飛, 當股民on9?

又曰: 莫道石人一隻眼, 貶值民幣天下反...
引用:
原帖由 CCPEVE 於 2020-2-8 01:52 PM 發表

邊間交易所仲有貨? 我附近果2間百佳同wellcome沒晒沽盤
我屋企無米

引用:
原帖由 CCPEVE 於 2020-2-8 01:52 PM 發表

一有貨就比師奶大手掃貨,有錢都買唔到

大量辛辣面。。。。。茅仁搶

隨緣濟眾,其類至繁,約言其綱,大約有十:
第一;與人為善.第二:愛敬存心.第三:成人之美.第四:勸人為善.第五:救人危急.第六:興建大利.第七:捨財作福;第八:護持正法.第九:敬重尊長.第十:愛惜物命.
引用:
原帖由 manmas88 於 2020-2-8 01:55 PM 發表

我屋企無米
尋日759有2KG剩......不過我有2包8KG係屋企.......我無掃到......
但最大獲係無厠紙.......無米最多冒死落街食M記........但無厠紙真係唔通用手指

其實米唔係大問題, 因為係農產品, 而且香港D米係太國入口, 供應唔會有問題,

但厠紙呢D工業品, 要人返工先有, 而且主要產地係大陸........一停封城停產實死梗......

災自北方來, 有名襠遭殃, 先搞冧a股, 再搞冧冥幣,  連累港恒指, 仲想瀨外g, 5毛滿天飛, 當股民on9?

引用:
原帖由 買大陸股等破產 於 2020-2-8 02:03 PM 發表

一有貨就比師奶大手掃貨,有錢都買唔到
我唔想用手指啊

仲有米同廁紙冇咩人搶

世界末日

引用:
原帖由 殺曱水 於 2020-2-8 02:21 PM 發表

仲有米同廁紙冇咩人搶

仲唔大手掃貨

都係搶貨中……本來正常人唔搶但比人搶到自己都無得用咁又要搶埋一份……一個循環

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]