• 瀏覽: 76,828
  • 回覆: 764
  • 追帖: 8
本主題由 呆頭鳥 於 2020-2-9 03:16 PM 移動
煽動醫護罷工的醫管局員工陣線(醫員陣線)終於露出狐狸尾巴。該機構繼狂收600萬元會費後,昨日再夥同職工盟發起「防疫抗爭基金」籌款掠水。

眾志公布將於今晚八時在網店公開發售口罩,每人限購一盒50片裝口罩,眾志指售價分為三種,第一種98元一盒,由眾志補貼運費,減輕普羅市民或有需要人士負擔,第二種售價為128元一盒,由購買者分擔運費,第三種為258元一盒,眾志稱希望行有餘力的人士買口罩同時捐款,有關收益扣除成本後會撥捐「醫管局員工陣線HAEA」成立的「武漢肺炎防疫抗爭基金」

呢班老千又夾埋出黎坤錢了

熱賣及精選
香港有一斑傻仔心甘情願比佢昆,都冇計

引用:
原帖由 保護森林 於 2020-2-9 02:34 PM 發表

香港有一斑傻仔心甘情願比佢昆,都冇計
呢個豬西昆人又害人

罷工,政治要求都係假,最緊要收錢

黑護余最後都係要收錢做嘢,肯定收益遠遠大於現在份工,話知你炒佢

香港人連好人壞人都唔識分,騙子真多

星火基金冇左,都要新水魚

算吧啦,五毛

花時間抺黑不如自薦上武漢幫手搬搬抬抬好過啦

引用:
原帖由 LauLQ 於 9-2-2020 15:04 發表

算吧啦,五毛

你去到武漢大家當你神咁拜

今天不努力工作,明天就要找工作
傻人唔識搞事
自以為叻人被愚弄而不知
尼啲傻人至 可悲

tc
引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-2-9 03:04 PM 發表

算吧啦,五毛

你隻傻狗真係盲得好緊要,眼盲心又盲

佢帶頭已有揸拿有錢落左袋先搞啦,唔係揾你做咯,再整乜乜基金再掠水,之前幫清潔工每人只派千幾,仲要得幾十人有,其他果幾百萬收歸工會喎,咪又係自己友分晒

狐狸尾巴 , 露都係野豬尾巴啦
你睇佢個豬樣, 加兩隻長牙上去, 成隻野豬咁

回覆 引用 TOP

有咩咁出奇啫, 人地見記協$150一個證都咁多人搶住要, 佢地咪用返同樣手法囉, 香港傻人智障咁多, 比人利用左仲當人神咁拜, 個個爭住入監倉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]