• 瀏覽: 4,735
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1

過去BKK幾天,睇下可否揾D野食下同按摩下

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
👍👍而家去泰國應該好舒服

引用:
原帖由 661033 於 2020-2-10 14:23 發表

👍👍而家去泰國應該好舒服
希望下次是放下口罩大笑之旅,過海關都不太多人,換B3.95,交通仍舊繁忙

回覆 引用 TOP

泰國市面都好冷清

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。

引用:
原帖由 joy_ce 於 2020-2-11 10:24 發表

泰國市面都好冷清
我到郊區,不太多人帶口罩,市面一般般,因為夜睇唔倒情況。

香港雞蛋仔發揚光大到泰國。

引用:
原帖由 bigtree001 於 2020-2-11 10:40 發表

我到郊區,不太多人帶口罩,市面一般般,因為夜睇唔倒情況。
BTW 口罩就都係缺貨,好多商舖都缺貨及限購四個。

曼谷市中心基本上我只係在水門附近可以買到口罩😷,10B1個,但係得PM2.5既一般口罩,抵抗病毒🦠效能低

引用:
原帖由 sam0207sam 於 2020-2-11 11:02 發表

曼谷市中心基本上我只係在水門附近可以買到口罩😷,10B1個,但係得PM2.5既一般口罩,抵抗病毒🦠效能低
Food Court

謝謝師兄,唔該哂,祝您身體健康。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigtree001 於 2020-2-11 10:40 AM 發表

我到郊區,不太多人帶口罩,市面一般般,因為夜睇唔倒情況。10829826
雞蛋仔已在泰國出世好多年,無乜人幫襯,唔算發楊光大,泰國人,外國人,中東人,印籍都好少人帶口罩,中國人就一半半,香港台灣人就多,自己戴來自保

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigtree001 於 2020-2-11 10:44 AM 發表

BTW 口罩就都係缺貨,好多商舖都缺貨及限購四個。
早上五點九去七仔等貨回啦

回覆 引用 TOP

thanks

回覆 引用 TOP

我星期六出發

引用:
原帖由 lawman03 於 2020-2-11 12:14 發表

我星期六出發
旅程順利愉快。😁

引用:
原帖由 bigtree001 於 2020-2-11 12:18 PM 發表

旅程順利愉快。😁
Thank you

引用:
原帖由 lawman03 於 2020-2-11 12:34 發表

Thank you
鄉間的流動甜品車"路Dee"印度薄餅🙃,甜度只可淺嚐。旁邊的小鳥悠閒覓食。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #口罩
提示:支持鍵盤翻頁左 右