• 瀏覽: 27,416
  • 回覆: 167
  • 追帖: 3
只係想知一般人會有咩預期!

唔搭 無得退錢 大家會唔會覺得意外?
會唔會預期機票起飛前48小時可以做退票?

熱賣及精選
日本唔封關都冇得退。咁唯有最後一刻先退, 拎返機場稅

引用:
原帖由 willvss 於 2020-2-10 04:10 PM 發表

日本唔封關都冇得退。咁唯有最後一刻先退, 拎返機場稅
只係可以拎番機場稅哩點係咪常識
係咪一般人都會理解

第一次搭簾航 我都知

但我朋友唔理解 問我點解無得退
有d埋怨我點解要搭簾航

引用:
原帖由 orabuln 於 2020-2-10 04:21 PM 發表

係咪一般人都會理解

第一次搭簾航 我都知

有d埋怨我點解要搭簾航
香港人現在係咁!
利申:本應明早出發鹿兒島!但同老婆都放棄吾上機!

引用:
原帖由 orabuln 於 2020-2-10 04:21 PM 發表

係咪一般人都會理解

第一次搭簾航 我都知

有d埋怨我點解要搭簾航
唔係個個理解。如果唔係貪平又啱時間我都揀ANA, JAL, CX。不過我復活節出發OU都好貴,只係唔搭OU的話更貴,一家幾個人真係2,3萬,諗住搭OU慳返萬幾來住好好多。但呢D情況都冇辦法,下次再買都可能係會咁諗。

回覆 引用 TOP

去日本 7日
$1700 來回
有飯食
20kg行李

買嗰時就話好平 好抵

正常緊係預貨物出門 不退不換架啦

宜家去唔成就唔like 真係難服侍

我真係唔預期出發唔到會可以退票,亦都估唔到真係要取消唔去,但唔係人人都咁諗

下次唔好做搞手啦 吃力不討好

YO !!
所以唔係因為平,就唔會選佢..

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-2-10 05:35 PM 發表

下次唔好做搞手啦 吃力不討好
完全認同 好彩酒店免費取消咋
下次都係做比錢嗰個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sumsum森 於 2020-2-10 05:38 PM 發表

所以唔係因為平,就唔會選佢..
搭開傳統 見個價錢幾吸引 咪試下囉

唔好話廉航,搭傳統航空都未必有得退。

我都係原本今個星期坐hkexpress去日本
想問下各位師兄師姐有無試過退票?
想知有咩款項係拎得返?
睇過網,票價同行李冇得退
燃油附加費要收$100手續費
其實唔係好睇得明,究竟係來回都要收100定收一次100
同埋香港同日本有咩費用係拎得返?
圖片只供參考,真心想知有咩項目拎得返
問cs永遠無回覆

附件

0B38E166-69DA-42C8-8EA7-30ED784440A5.png(147.59 KB)

2020-2-10 08:11 PM

又要平,又要最大利益,唔好傻啦

引用:
原帖由 R爆頭 於 2020-2-10 08:19 PM 發表

又要平,又要最大利益,唔好傻啦
當做善事

回覆 引用 TOP

引用:

係咪一般人都會理解

第一次搭簾航 我都知

有d埋怨我點解要搭簾航
呢啲朋友,係咁先啦

主題標籤 #機票
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]