• 瀏覽: 6,032
  • 回覆: 84
入版注意 :

無謂人入版注意 :
請某 D 無謂人, 例如走入來話某某撞樣, 吾該請吾好留言講廢話, 我相信你地隻眼吾係盲撚左, 個 website 有上一頁按,請自動按上一頁吾該!!!!!!!!

有趣者入版注意 :
不論最新或舊消息, 只要和 Everglow 女孩有關, 可以盡 POST

#樓主溫馨提示 :
如果本粉絲團既本團人數超過六人, 建議 fancam 同飯拍, 舞台個人照可以三四張或個一個 POST, 然後開另一個 POST 再 POST , 方便樓主和有趣者翻看

有關於本月少女資料及曲目, 請留意下面討論

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Be yourself.
10月19日回歸

人善人欺天不欺, 人惡人怕天不怕.
引用:
原帖由 szekei 於 2020-9-23 09:35 PM 發表

10月19日回歸
嘩, 咁勁既你
真係笑左, 個 POST 落晒底, 樓主個心都去左第度 ,
仲都比你撈番出來
既然係咁, 得閒你不斷係度更新消息我求其 POST 幾張相

回覆 引用 TOP

呢度真係好少人出聲。

本月少女回歸概念照 (全體)

回覆 引用 TOP

本月少女回歸概念照 (個人)

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 szekei 於 2020-9-24 12:44 AM 發表

呢度真係好少人出聲。
因為好多人去晒玩 IG

引用:
原帖由 szekei 於 2020-9-24 10:11 AM 發表

11641222 11641223 11641224 11641225
其實 Heejin 既姿勢好殺人

知唔知VIVI係香港人?

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2020-9-24 11:10 PM 發表

其實 Heejin 既姿勢好殺人
側面睇😍😍😍

引用:
原帖由 szekei 於 2020-9-24 11:14 PM 發表

側面睇😍😍😍
仲要 show 左半邊.......(有 D 好色)

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2020-9-24 11:15 PM 發表

仲要 show 左半邊.......(有 D 好色)
男人都好色

回覆 引用 TOP

主題標籤 #本月少女
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]