• 瀏覽: 73,516
  • 回覆: 1,113
  • 追帖: 4
垃圾樓主

熱賣及精選
引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-2-11 10:13 AM 發表

最貪心怕死又呃最多OT錢係咩人?克警
你係蠢唔係扮

CY就係太完美!
引用:
原帖由 智若愚 於 2020-2-11 10:36 AM 發表

你係蠢唔係扮
克警死全家

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 26chris 於 2020-2-11 10:36 AM 發表

克警死全家
攬炒精神。克警攬埋你家一齊死

CY就係太完美!
引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-2-11 09:27 AM 發表

企最後的,反而最高防,男子漢喎

(大家講道理 , 政府是否應該上面所有人都有件白衫全護俾佢地????  如果唔夠 , 係咪上樓應該著最堅 , 依D野唔係指責某部門 , 搞衰自己名是政府) ...
四個字,「關你能事」

回覆 引用 TOP

加張曱甴圖可解釋一切

勿借簽名檔針對會員

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-2-11 09:27 AM 發表

(大家講道理 , 政府是否應該上面所有人都有件白衫全護俾佢地????  如果唔夠 , 係咪上樓應該著最堅 , 依D野唔係指責某部門 , 搞衰自己名是政府) ...
DLLM,你都on柒9。

回覆 引用 TOP

引用:

樓主你咪淨係識攞毒果圖黎轉帖抹黑得嫁,有本事自己過美康樓影真實情況再講

搵班曱甴著衫就話差人,醫護,信梨都0n九白痴啦

回覆 引用 TOP

引用:

用下腦哪。如果醫護去捉曱甴,又會唔會企最前,最低防呢。

[flash]http://myalbum.com/album/bYtAY1VGc6dy [/flash]

回覆 引用 TOP

機主條打把文宣,又發假消息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2020-2-11 10:03 AM 發表

兩張圖証明樓主9up
10829759 10829760
着白色衫系防疫人員呀,識唔識字呀!

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-2-11 10:40 AM 發表

樓主你咪淨係識攞毒果圖黎轉帖抹黑得嫁,有本事自己過美康樓影真實情況再講
人地有圖有真相,好過你班大陸五毛狗凈九吹啦

穿白衣保護袍係武漢醫院醫生?你攞咗武漢醫生相出來?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]