• 瀏覽: 72,534
  • 回覆: 1,113
  • 追帖: 4
醫護,消防,民安隊係同級
警察防護最高級

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2020-2-11 10:03 AM 發表

兩張圖証明樓主9up
10829759 10829760
真係以後都唔好睇蘋果,越睇越唔識野,東方清楚好多,唔該師兄

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-2-11 09:27 AM 發表

企最後的,反而最高防,男子漢喎

(大家講道理 , 政府是否應該上面所有人都有件白衫全護俾佢地????  如果唔夠 , 係咪上樓應該著最堅 , 依D野唔係指責某部門 , 搞衰自己名是政府) ...
班黑警真是好怕死!

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-2-11 10:06 AM 發表

依D呢?
你自己睇啦,01記者都有講係咩人🤗
抽水前都 FC 吓啦🤭

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-2-11 09:27 AM 發表

(大家講道理 , 政府是否應該上面所有人都有件白衫全護俾佢地????  如果唔夠 , 係咪上樓應該著最堅 , 依D野唔係指責某部門 , 搞衰自己名是政府) ...
DVIU 由成立開始裝備已係咁!

回覆 引用 TOP

引用:

啲防護設備就是俾班黑警浪費曬無奈!

引用:

別有用心的人

回覆 引用 TOP

引用:

9up去廁所啦!

無腦死豬先睇爛果日報

回覆 引用 TOP

曱甴你返連燈做連狗,垃能圾

引用:
原帖由 公園小羔羊 於 2020-2-11 10:43 AM 發表

班黑警真是好怕死!
怕死前都 check清楚啲料係堅定流先啦,人講你又講 ~ 成條應聲蟲🤭

回覆 引用 TOP

警察要注意健康,留力對附曱甴黑記

回覆 引用 TOP

垃圾樓主膠pos

回覆 引用 TOP

引用:

文宣日日作假新聞係到屈警察,竟然仲有我信先神奇嘛

回覆 引用 TOP

咁呢d呢?咁多架警車,人地有冇罷工

Jadore Dior
謊言不會因為看似漂亮
就不會給別人帶來傷害
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]